
CSOKOLÁDÉ TECHNOLÓGIA
Mind az olasz, mind a nemzetközi piacon 1967 óta a Pomati a csokoládé feldolgozásához szükséges gépeket és tartozékokat kínálja. Széles körű, professzionális termékeik lehetővé teszik számukra, hogy megfeleljenek az ügyfelek igényeinek az iparág különböző területein: péksütemények, fagylaltok, vendéglátás, kenyér, valamint kis- és közepes méretű édességgyárak. Az idő múlásával megszerzett tapasztalatokat ötvözi a modern technológiával annak érdekében, hogy az élet mindenkor megbízható, kiváló minőségű, legkorszerűbb termékeket nyújtson. A tervezési fázisban a részletekre való figyelem nagy figyelmet fordít az innovatív elemek sorozatára, amit büszkén vezettek be az összes gépükbe.
További információ:
Vendéglátóipari berendezések

Új dekoráló kabin
Az Aria by Pomati nélkülözhetetlen eszköz egy dedikált és biztonságos dekorációs tér kialakításához. A legigényesebb csokoládéműhelyek igényeinek kielégítésére tervezett megoldás egy erőteljes elszívórendszert tartalmaz a tiszta munkaterület fenntartásához, amely mentes a formák festékszóróval történő díszítése során keletkező anyagoktól és portól.

Innováció a kézművességért
Az Aqua by Pomati Group egy élvonalbeli megoldás az ultraprecíz vágáshoz, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen az élelmiszer-műhelyek összetett igényeinek. A csokoládétechnológia terén szerzett több mint 50 éves tapasztalatával a Pomati Group egy kompakt, könnyen használható, nagy teljesítményű gépet fejlesztett ki, amely a magas higiéniai és minőségi követelményeket garantálja.









TEMPERÁLÓ GÉPEK
CSOKOLÁDÉ TEMPERÁLÓK SL SZÉRIA
SL16 csokoládé temperáló
Az új SL temperáló széria a vonzó designt és a magas minőségi szabványokat ötvözi a piacon lévő gépek átlagához képest 35%-kal csökkentett energiafogyasztással. A 16 kg-os tartálykapacitású SL 16 egy kivehető rozsdamentes acél arkhimédészi csavarral van felszerelve a csokoládé cseréjéhez és a tisztítási műveletekhez, továbbá az érintőképernyős kezelőpanelen keresztül lehetővé teszi a forgásirány megfordítását, hogy a folyamat végén a terméket visszatölthesse a tartályba.
Méret: 470x719x1432 mm
Áramfelvétel: 1 kW

CSOKOLÁDÉ TEMPERÁLÓK T SZÉRIA
T5 asztali csokoládé temperáló
A könnyen kezelhető T5 temperálógép alapvető segítség cukrászdákban, fagylaltozókban és HORECA létesítményekben. Bármilyen típusú csokoládé olvasztására és temperálására készült; A közvetlen csigás temperálás lehetővé teszi a csokoládé folyékonyságát és a tökéletes kristálykeveréket, így kivételes minőségű végterméket eredményez.
Méret: 480x450x390 mm
Kapacitás: 5 kg
Áramfelvétel: 0,7 kW

ONE SHOT DEPOSITOR
OSD-Zero One Shot Depositor
120 forma óránként
A Pomati One Shot Zero alkalmas különböző vastagságú és konzisztenciájú csokoládé és ganache adagolására, közvetlenül polikarbonát formákba, blisterekbe vagy tálcákba, így akár 80%-ig megtölthető végtermékeket eredményezhet.
Méret: 960x500x1450 mm
Teljesítmény: 120 forma/óra
Áramfelvétel: 0,85 kW

CSOKOLÁDÉ FORGATÓK/TÁROLÓK
CUBE csokoládé forgató
A csokoládé szökőkút, amit öröm nézni
A CUBE gépeket azzal a céllal tervezték, hogy megragadják az ügyfeleket kitűnő esztétikai megjelenésükkel és látványos szökőkút-áramlásukkal.
Méret: 290x410x350 mm
Kapacitás: 5 kg
Áramfelvétel: 0,4 kW

MÁRTÓSOROK
Billenő mártósor
Betöltőháló start/stop rendszerrel
Mártósor vibrációs területtel
Kirakodószalag start/stop rendszerrel, amelyet papírtekercs hajt
Összecsukható szerkezet
Alumínium tálca a termék kirakodásához
A szellőzés elektronikus vezérlése
Állítható magasságú és dőlésszögű fúvó
Végvágó
Elérhető:
mm 180: T8/T10/T20/T35
mm 250: T20/T35
Méret: H 1030 L 1820 P 450 / H 1890 L 500 P 450
Áramfelvétel: 1,2 kW



DRAZSÍROZÓK
BASSINA drazsírozó
Olyan csokoládébevonat készítéséhez ideális, amely kívül szép, belül pedig finom
Teljesen AISI 304 acélból készült gép. Alkalmas kis/közepes gyártáshoz, ideális mandula, mogyoró, kávé, puffasztott rizs és egyéb termékek csokoládé bevonására. Gyártási kapacitás 8 vagy 16 kg termék munkaciklusonként. A gép hőszivattyúval van felszerelve, hideg/meleg levegő előállítása érdekében: a hideg levegőt a bevonat fázisában a termék sűrítésére, a meleg levegőt a simításra, polírozásra és végső tisztításra használják. A tartály hőmérséklete, sebessége és forgásiránya az érintőképernyős kezelőpanelről állítható be.
Méret: 481x820x1400 mm
Kapacitás: 16 kg
Áramfelvétel: 1 kW

ADAGOLÓGÉP
VITTI multifunkciós adagológép
Egyszerűen használható, bármilyen típusú műhelyhez
Vitti automata adagológép pralinék, táblák, macaronok és ganache-al töltött üvegek és különböző viszkozitású kenhető krémek töltésére.
Lágy tészták felhasználásával lehet bignéket, eclaire-t, macaron-t és egyéb apró kiöntött süteményt készíteni.
Az egyszerű használat, a gyors tisztítás és a gyors formátumváltás teszi a Vitti adagológépet bármilyen típusú műhelyhez alkalmas géppé.
Méret: 670x830x750 mm
Kapacitás: 12 kg
Áramfelvétel: 0,4 kW




GOLYÓSMALOM
GOLYÓSMALOM
kenhető krémek, vízmentes paszták, praliné termékek, krémek fagylaltozóknak és cremini.
A Pomati golyósmalom kenhető krémek, vízmentes paszták, praliné termékek, valamint fagylaltozók részére krémek gyártására szolgál.
A gép hűtőegységgel van felszerelve, melynek funkciója a golyók által keltett súrlódás okozta hő szabályozása.
A kettős működésű lapátos szivattyú az őrlési fázissal együtt keringteti a terméket, és lehetővé teszi a gép teljes kiürítését is.
A szivattyú szétszerelhető az alapos tisztítás érdekében. Inaktív időszakokban a gépet állandó hőmérsékleten tartható.
Méret: 708x818x1059 mm
Kapacitás: 20 kg
Áramfelvétel: 3,5 kW




HŰTŐALAGUTAK
Hűtőalagút
Hogy azonnal elkészüljön a termék
A kifejezetten csokoládétermékek, mint kekszek és különféle bevonatos termékek hűtésére tervezett és kialakított POMATI COOLING TUNNEL kézműves és ipari műhelyek számára készült. A meleg terméket szállítószalag szállítja az alagútba, ahol alacsony hőmérsékletű kényszerlevegő keringtetése hűti le. A hűtőrendszer, a kényszerlevegő-keringtető rendszer aktiválása és a szalag előretolása manuálisan kezelhető a kezelőpanel segítségével.
Szalag szélességek: 180/250/320 mm
Áramfelvétel: 2,4 kW




FORMAKEZELŐK
T-LINE
Formaadagoló pneumatikus adagolólappal.
Töltő, adagoló és vibrációs rendszer 275×175 vagy 275×135 mm méretű polikarbonát formákhoz, csokoládészeletek, praliné, napolitain stb. gyártásához. Kombinálható a Pomati Tipper típusú formabillentővel üreges testek, például pohárkák, héjak, tojások stb. gyártásához.
1. fázis: formaadagoló torony kapacitása 15 db.
2. fázis: csokoládéadagolás pneumatikus szeleppel kombinálva egy személyre szabható, fűthető adagolólappal. Érintőpanelről programozható.
3. fázis: Folyamatos vagy időzített vibrációs egység.
Áramfelvétel: 0,4 kW




ARIA & AQUA
ARIA
Új dekoráló kabin
A Pomati Aria kabinja nélkülözhetetlen eszköz egy dedikált és biztonságos dekorációs terület kialakításához. A legigényesebb élelmiszer-műhelyek igényeinek megfelelően kialakított megoldás magában foglalja azt az elszívást, amely szükséges ahhoz, hogy a munkakörnyezet mentes legyen az anyagoktól és poroktól, amelyek a formák festékszóróval történő díszítése során keletkeznek.
Méret: 1000x865x1875 mm
Áramfelvétel: 1,3 kW


