CSOKOLÁDÉ TECHNOLÓGIA
Mind az olasz, mind a nemzetközi piacon 1967 óta a Pomati a csokoládé feldolgozásához szükséges gépeket és tartozékokat kínálja. Széles körű, professzionális termékeik lehetővé teszik számukra, hogy megfeleljenek az ügyfelek igényeinek az iparág különböző területein: péksütemények, fagylaltok, vendéglátás, kenyér, valamint kis- és közepes méretű édességgyárak. Az idő múlásával megszerzett tapasztalatokat ötvözi a modern technológiával annak érdekében, hogy az élet mindenkor megbízható, kiváló minőségű, legkorszerűbb termékeket nyújtson. A tervezési fázisban a részletekre való figyelem nagy figyelmet fordít az innovatív elemek sorozatára, amit büszkén vezettek be az összes gépükbe.
További információ:
Vendéglátóipari berendezések
T5 csokoládé temperáló
T8 csokoládé temperáló
T10 csokoládé temperáló
T20 csokoládé temperáló
T35 csokoládé temperáló
TANK S150
CUBE csokoládé forgató
T8 ICE csokoládé forgató
DADO csokoládé olvasztó
One Shot Depositor OSD Zero
One Shot Depositor OSD-5
One Shot Depositor OSD-10
Hűtő alagút
Hűtő alagút PRO
Függőleges hűtő
TIPPER forma forgató
Forgó készülék üreges formákhoz
BASSINA
BASSINA MINI ÚJ
T-LINE