top of page
HÍREK

2°Grand Prix Gelato Hungary

2025 március 17-18. | Novotel Budapest Kongresszusi Központ


Kattints az alábbi gombra a jelentkezési lap letöltéséhez, töltsd ki és küldd el a lapon megadott e-mail címre


A Grand Prix Gelato versennyel kapcsolatos további információért elérhetőségeinken keresztül állunk rendelkezésetekre.

Szeretettel várunk minden fagylaltkészítőt!

 
 

MAGYARORSZÁG HÁROM LEGJOBB KÉZMŰVES FAGYLALTKÉSZÍTŐJE 2024-BEN, AKIK MÁR BIZTOS OTT LESZNEK A 2024-ES MAGYAR DÖNTŐN

  • 1. helyezett: Damniczki Balázs (székesfehérvári Damniczki Cukrászda) a „Burrata alla Frutta” fagylalttal

  • 2. helyezett: Marsa Éva Heléna (nagykörősi Vanília&Gelarto) a „Sikkes citromligetes pisztáciával” fagylalttal

  • 3. helyezett: Baranyi Balázs (budapesti Hisztéria Cremeria) a „Passione per la Nocciola” fagylalttal


A kézműves fagylaltkészítők továbbjutottak a Gelato Festival World Masters világbajnokság következő szakaszába, amely a 2025-ös magyarországi döntő.


A harmadik magyarországi állomás március 5-én a SIRHA Budapest kiállításon került megrendezésre és 16 magyar fagylaltkészítő vett részt a versenyen.


A zsűri tagjai:

  • Szűcs Árpád cukrász, a budapesti Four Seasons Hotel főcukrásza,

  • Juhos József cukrász, a leányvári Sug'art by Juhos Joci Cukrászda tulajdonosa,

  • Fodor Sándor cukrász, a budapesti Habcsók Cukrászda tulajdonosa.

További résztvevők:

  • Lovász Éva (Cloud9, Budapest) "Körte - Dió - Sajt" fagylalttal;

  • Barile Renato (I Love Gelato, Budapest) "Come mi Piace" fagylalttal;

  • Bartos Attila (Nasi Fagylaltozó, Budapest) "Mákos Guba" fagylalttal;

  • Koncz Andrea (Sissi Fagylalt, Balatonakarattya) "Bacio Ungherese" fagylalttal;

  • Vikor Attila (Vikor Kézműves Cukrászda, Tata) "Zanzibello" fagylalttal;

  • Sándor Kristóf (Bécsi Kávéház és Cukrászda, Győr) "Poppy Love" fagylattal;

  • Pálfi Attila (Vitorlás Fagyizó, Balatonmáriafürdő) "Kesu" fagylalttal;

  • Wilheimné Agoudan Virág Aida (Pingvin Fagyizó & Cukrászda, Balatonmáriafürdő) "Mogyoró Mocca Mese" fagylattal;

  • Vadócz Jenő (Promenád Kávéház, Balatongyörök) "Macadáma" fagylalttal;

  • Kerekes Bettina (Kiskerekes Cukrászda, Hajdúböszörmény) "L'Amore in un Gelato" fagylalttal;

  • Papp Balázs (Mester Étterem, Marcali) "Tojáslikőrös Diótorta" fagylalttal;

  • Eszenyi Ferenc (Centrum Fagyizó, Balmazújváros) “Sáfrányos Vanilia Szeder-Birs Chutneyval” fagylalttal;

  • Csizmadia Szabolcs (Hóvirág Fagylaltbár, Orosháza) "Maci" fagylalttal.



 
 

Készen állsz arra, hogy hazavigyen egy Vespa®?

A Gelato Artigianale magazin szervezésében egy új fagylaltverseny kerül megrendezésre bemutatótermünkben, ahol a főnyeremény egy Vespa robogó!

Válaszd ki milyen ízzel szeretnél indulni, töltsd le a Jelentkezési lapot a kép alján lévő gombra kattintva, és küldd el kitöltve a jelentkezési lapon megadott e-mail címre




 
 
bottom of page