Wilheim Dávid a nagykanizsai DaCrema Fagyizóból és Somodi János a balatonmáriafürdői Florida Fagyizóból sikeresen teljesítették a négy éven át tartó hazai és nemzetközi válogatókat, így kvalifikálták magukat a 2026-ra tervezett világbajnoki döntőbe!
EURÓPAI DÖNTŐ OLASZORSZÁGBAN: 2025. OKTÓBER 30–31.
Két versenynap alatt 13 európai országból érkező 74 résztvevő mérte össze tudását, hogy eldőljön, kik jutnak tovább a Gelato Festival World Masters világbajnoki döntőjébe. Október 30-án és 31-én az Anzola Emilia-i (Bologna – Olaszország) Carpigiani Gelato University központja a fagylalt világfővárosává alakult, otthont adva az ötéves bajnokság európai döntőjének.

A magyarországi döntő további résztvevői:
Nagy László, Marcipán Cukrászda, Dunaföldvár;
Baranyi Balázs, Hisztéria Cremeria, Budapest;
Marsa Éva Heléna, Vanília&Gelarto, Nagykőrös;
Pataki Ádám, Pataki Cukrászda, Érd;
Felsődiósi István, Lufi Fagyizó, Győr;
Tóth Norbert, Tóth Cukrászda, Dunaföldvár;
Damniczki Balázs, Damniczki Cukrászda, Székesfehérvár
Gratulálunk minden versenyzőnek, és szurkolunk Wilheim Dávidnak és Somodi Jánosnak a 2026-ban megrendezendő világdöntőn!















