top of page
HÍREK

Wilheim Dávid a nagykanizsai DaCrema Fagyizóból és Somodi János a balatonmáriafürdői Florida Fagyizóból sikeresen teljesítették a négy éven át tartó hazai és nemzetközi válogatókat, így kvalifikálták magukat a 2026-ra tervezett világbajnoki döntőbe!



EURÓPAI DÖNTŐ OLASZORSZÁGBAN: 2025. OKTÓBER 30–31.

Két versenynap alatt 13 európai országból érkező 74 résztvevő mérte össze tudását, hogy eldőljön, kik jutnak tovább a Gelato Festival World Masters világbajnoki döntőjébe. Október 30-án és 31-én az Anzola Emilia-i (Bologna – Olaszország) Carpigiani Gelato University központja a fagylalt világfővárosává alakult, otthont adva az ötéves bajnokság európai döntőjének.


ree

A magyarországi döntő további résztvevői:

  • Nagy László, Marcipán Cukrászda, Dunaföldvár;

  • Baranyi Balázs, Hisztéria Cremeria, Budapest;

  • Marsa Éva Heléna, Vanília&Gelarto, Nagykőrös;

  • Pataki Ádám, Pataki Cukrászda, Érd;

  • Felsődiósi István, Lufi Fagyizó, Győr;

  • Tóth Norbert, Tóth Cukrászda, Dunaföldvár;

  • Damniczki Balázs, Damniczki Cukrászda, Székesfehérvár


Gratulálunk minden versenyzőnek, és szurkolunk Wilheim Dávidnak és Somodi Jánosnak a 2026-ban megrendezendő világdöntőn!



 
 
ree

A Carpigiani legújabb fejlesztésű tejszínhabfúvó gépe megérkezett bemutatótermünkbe, és akár is kipróbálható saját készítésű vagy a megszokott tejszínekkel.

Állunk szíves rendelkezésükre elérhetőségeinken.

 
 

2°Grand Prix Gelato Hungary

2025 március 17-18. | Novotel Budapest Kongresszusi Központ




A Grand Prix Gelato versennyel kapcsolatos további információért elérhetőségeinken keresztül állunk rendelkezésetekre.

Szeretettel várunk minden fagylaltkészítőt!

 
 
bottom of page