top of page
Vitamix logo
DMA_AERATING_XL_Overhead_OnBlack-2048x2048.jpeg
Precizitás, amelyre számíthatsz

Nincs vesztegetni való időd, alapanyagod és pénzed. Ezért van szükséged egy olyan gépre, amelyet úgy terveztek és építettek, hogy a legváltozatosabb alapanyagokat, összetevőket is kezelje. Mert amikor a hírnevedről van szó, a legjobb felszerelésre van szükséged, amely neked dolgozik.

Vitamix Commercial logo
Blenderek
DrinkMachineAdv_CherryPomegranate_2_1_INTL-2048x2048.jpeg
TQO
The Quiet One®

Könnyen tisztítható

Az új csavarózáras fedél könnyebben eltávolítható és tisztítható, a nagyobb központosító alátét pedig egyszerű, egylépéses tisztítást tesz lehetővé.

Szabadalmaztatott zajcsökkentés
A levegővezérlés és az erőteljes, 3 csúcsteljesítményű LE motor csökkenti a zajt, javítja a megbízhatóságot és minimalizálja az állásidőt.

Optimalizált programok
Használjon 6 programgombot 34 optimalizált beállítással a különböző helyeken való egyszerűbb és következetes keveréshez.

3 LE-s motor
A ≈3 lóerős csúcsteljesítményű motor gyorsan porrá töri az összetevőket, és könnyedén összekever több adag turmixot, frappét és jeges italt.

*Belső tesztelés alapján

TGA
Touch & Go™ Advance®

A Touch & Go Advance erőteljes motort, kényelmes előre beállított kezelőszerveket és zajcsökkentést kínál a kisebb üzletek számára.

Erőteljes motor
A ≈2,3 LE-s motor könnyedén keveri a fagyasztott italokat.

Zajcsökkentés
Csavarható és zárható zajcsökkentő fedél olyan kialakítású, amelyhez nincs szükség szerszámokra, így könnyen eltávolítható és tisztítható, így segít fenntartani a csendes légkört ügyfeleid számára.

Optimalizált programok
A 6 előre beállított gomb és a 20 receptprogram gyors és egyszerű eredményt biztosít.

Advance® Container
32 unciás (0,9 literes) Advance tartályunk sima, önthető keverékeket készít.

DMA
Drink Machine Advance®

Nélkülözhetetlen eszköz az italválaszték maximalizálásához
A turmixoktól a jeges koktélokig a Drink Machine Advance® nélkülözhetetlen eszköz a kevert italválaszték összeállításához vagy bővítéséhez bármely bárban, étteremben vagy kávézóban.

Optimalizált programok
A gép hat optimalizált programja automatikus kikapcsolással lehetővé teszi, hogy elindítsd, elsétálj és ezalatt minden alkalommal egyenletes eredményt érj el.

Advance Container
Az 1,4 literes Advance® tartály gyorsabb, simább öntést tesz lehetővé, ami idő- és költségmegtakarítást, valamint jobb felhasználói élményt eredményez.

2,3 LE-s motor
A túlmelegedésnek ellenálló továbbfejlesztett motor teljesítményt és tartósságot biztosít a jobb feldolgozás és az egymás utáni keverések érdekében.

Impulzus funkció
Az impulzus funkció a menün kívüli rugalmasságot biztosítja, mivel lehetővé teszi a személyzetnek a receptek manuális finomhangolását.

DM2
Drink Machine Two-Speed

Tartós és Hatékony keverés

A Drink Machine Two-Speed egy megbízható blender az erőteljes, funkcionális turmixoláshoz. A kézi vezérlésű magas/alacsony sebességű funkcióval a Drink Machine Two-Speed hibátlanul készít finom jeges kávéitalokat, gyümölcsturmixokat, jégkásákat, shake-ket és még sok mást.

Gondosan tervezett kialakítás

  • A ≈2,3 LE motort úgy tervezték, hogy ellenálljon a túlmelegedésnek sűrű összetevők keverésekor

  • A pengék elegendő nyomatékot hoznak létre akár 2 liter jégkocka összetöréséhez másodpercek alatt

  • Az átlátszó, strapabíró tartály a késekbe húzza az összetevőket a hatékonyság és a jobb kiszolgálás érdekében

  • A robusztus kezelőszervek jobb fogást biztosítanak