
TECHNOLÓGIA EGY ÉDESEBB VILÁGÉRT
Az 1946-ban alapított Carpigiani gyorsan piacvezető szerepet vívott ki magának a fagylaltgép gyártásában. Mivel az olasz fagylalt kultúrája az 1960-as és 1970-es években világszerte elterjedt, a Carpigiani név is gyorsan elterjedt az egész világon, megnyitotta első tengerentúli fiókjait és kifejlesztett egy kizárólagos forgalmazási hálózatot, amely azóta széles körben elterjedt és folyamatos, gyors támogatás ad a fagylaltkészítők számára.
A Carpigiani berendezés választása garantálja a kiváló minőségű gelato gyártását. Továbbá biztos lehet benne, hogy készüléke könnyen használható, robusztus és rendkívül higiénikus lesz. Idővel ezek az előnyök működési költségmegtakarításra és magas befektetési megtérülésre vezetnek.
További termékinformáció:

KÉZMŰVES FAGYLALT
A Kézműves Fagylaltozók sikerének főszereplő gépei
Labotronic HE-H

Labotronic HE

Labotronic HE

Labotronic HE

Labotronic HE
Intelligens technológia
amely eldönti, hogy mi a legjobb a fagylaltjának.
Automatikusan felismeri a fagylalt keverék típusát és mennyiségét.
Dinamikusan szabályozza a Meleg és Hideg Gázt fagyasztás közben a hőcsere optimalizálása érdekében.
Típusok:
-
Labotronic 10 45 HE-H
-
Labotronic 15 60 HE-H
-
Labotronic 20 90 HE-H
-
Labotronic 25 110 HE-H
Opciók: Inverter, Water Filling, Portion Control Kit
Maestro HE

Maestro HE

Maestro HE

Maestro HE

Maestro HE
Intelligens technológia
amely eldönti, hogy mi a legjobb a receptjének.
Automatikusan felismeri a fagylalt keverék típusát és mennyiségét.
Dinamikusan szabályozza a Meleg és Hideg Gázt fagyasztás közben a hőcsere optimalizálása érdekében és szabályozza a Meleg Gázt a leégetés elkerülésére termelés alatt.
Típusok:
-
Maestro ** HE
-
Maestro *** HE
-
Maestro **** HE
Opciók: Infuser Kit, Water Filling, Portion Control Kit
Pastomaster HE

Pastomaster 60 HE

Pastomaster 60 HE

Pastomaster 60 HE

Pastomaster 60 HE
Intelligens technológia
amely különleges gondot fordít a keverékére
Az adaptív hőcserélő szivattyúnak köszönhetően, a Pastomaster HE intelligens technológiával rendelkezik, amely különleges gondot fordít a keverékére. A zsírszemcséket 2-5 mikron méretűre mikronizálja, egy még krémesebb fagylalt alapot létrehozva. Az egyrészes hőcserélőnek köszönhetően nyers tej kezelése esetén is a maximális higiénia biztosított. A kivehető szállítócső révén különböző viszkozitású keverékeket kezelhet.
Típusok:
-
Pastomaster 60 HE
-
Pastomaster 60 HE P
-
Pastomaster 120 HE
Opciók: Water Filling, Szállítócső Nyers Tejhez, Tálca
Ready

Ready

Ready

Ready

Ready
Labo XPL P




A technológia, amely a munkádat erősíti
A Labo XPL P fagyasztógépeket könnyű használni, egyszerűen kezelhetőek, és hasznosak bármilyen fagylalt termelőben.
Tartósak és fáradhatatlanok, a kezelő által érintett területeken kerekített sarkai a balesetek kockázatait csökkentik.
Típusok:
-
Labo 20 30 XPL P
-
Labo 30 45 XPL P
-
Labo 40 60 XPL P
-
Labo 50 90 XPL P
-
Labo 60 110 XPL P
Opciók: Fém Ajtó, Tégely Tartó Tálca
Pastomaster XPL P

Pastomaster 60 XPL P

Pastomaster 120 XPL P

Pastomaster XPL P

Pastomaster 60 XPL P
Master Filler




A Carpigiani Master Filler lehetővé teszi különböző formájú és méretű tartályokba vagy zacskókba a pasztőrözött keverék megtöltését maximális biztonsággal és higiéniával. Választható a tartályok vagy a kupakkal ellátott zacskók töltésére szolgáló változat között.
A pasztőrözővel együtt a Carpigiani olyan rendszert épít ki, amely elősegíti a keverékek központosítását, optimalizálja a helyet, az erőforrásokat és a gyártási minőséget.
Az értékesítési pontnak csak annyi lesz a feladata, hogy minden nap frissen lefagyasztja a fagylaltot.
Lehetőség van a kézi PDA megvásárlására a keverékkészlet kezelésére szolgáló dedikált alkalmazással, mind a központosított laboratóriumban, mind a különböző értékesítési helyeken.
Turbomix
Synthesis 2

Synthesis 2



Synthesis 2
Moduláris egységekből álló innovatív rendszer a Gelato előállítására és tárolására közvetlenül a vendégek előtt
Synthesis 2: A moduláris egységek innovatív rendszere az Ön igényeinek teljes kielégítésére. Mindegyik modul két hengerből áll. Minden modul önállóan gyártja és tárolja a gelato-t. Ezen túlmenően minden hengernek megvan a saját konzisztenciája és tárolási hőmérséklet-beállítása, hogy minden egyes ízt a lehető legjobban készíthessen el.

ÉTTERMI, CATERING
Ideauno




Ready 14 20
ReadyChef 14 20
Freeze&Go
Labo 6/9 XPL P - 8/12 XPL P
Ready 6/9 - 8/12

CUKRÁSZAT
Pastochef RTL-I




Elektronikus krémfőző gépek cukrászatok és éttermek részére
A Pastochef RTL-I gépek krémeket, keverékeket, szószokat és további cukrászati és gasztronómiai termékeket összekevernek, főznek, pasztörizálnak, hűtenek és tárolnak.
Az Inverter jelenlétének köszönhetően 9 keverési sebességgel rendelkezik, amelyek közül 4 szakaszos sebességgel rendelkezik, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé az előkészületekben, a receptek jobb kezelését.
A Pastochef RTL-I a Carpigiani többfunkciós gépe, amely 0°C és 105°C közötti hőmérsékletet kezel, sütemények készítéséhez és gasztronómiai receptekhez.
Lab-O-Chef 5




Multifunkciós asztali gép péksüteményekhez, csokoládéhoz, gasztronómiához és fagylaltkészítéshez. A hőmérséklet eléri a 105 °C-ot.
A Carpigiani gép több mint 60 programmal, hogy kreativitását a lehető legteljesebb mértékben kifejezhesse.
Az üzemi hőmérséklet elérheti a 105°C-ot. A gázt a feldolgozott terméktől függően maximális pontossággal modulálja, elkerülve az égési sérüléseket és a lerakódásokat.
A Gelato Kit hozzáadásával a gép fagylalt fagyasztóvá alakul, és az exkluzív Hard-O-Tronic® rendszernek köszönhetően kiváló gelato-t készít.
Maestro HE




Intelligens technológia
amely eldönti, hogy mi a legjobb a receptjének.
Automatikusan felismeri a fagylalt keverék típusát és mennyiségét.
Dinamikusan szabályozza a Meleg és Hideg Gázt fagyasztás közben a hőcsere optimalizálása érdekében és szabályozza a Meleg Gázt a leégetés elkerülésére termelés alatt.
Típusok:
-
Maestro ** HE
-
Maestro *** HE
-
Maestro **** HE
Opciók: Infuser Kit, Water Filling, Portion Control Kit

LÁGYFAGYLALT
A lágyfagylalt 50 éve Carpigiani néven ismert
161 T G SP




A világ egyetlen kompakt, pasztörizálós lágyfagylalt gépe
Gyors és könnyű kezelhetőség, a gravitációs tartálynak köszönhetően.
Most már akár a kevés hellyel rendelkező kávézók, éttermek, cukrászdák és fagylaltozók is elkápráztathatják vendégeit kitűnő krémfagylalttal vagy finom frozen joghurttal, vagy akár egy fantasztikus szorbettel, a gép nagymértékben csökkentett méretének köszönhetően.
191 Classic - 191 Steel - 241 Steel




Gravitációs vagy szivattyús, a gép kielégíti minden vásárló igényét
Maximális sokoldalúság
Adj helyet a kreativitásodnak és készíts kelyheket vagy akár elragadó lágyfagylaltokat és pohárdesszerteket.
Új elragadó megjelenés
A bárhova beilleszthető műanyag panel vagy a klasszis acél panel
Térfogatnövekedés és konzisztencia ellenőrzés
Különböző konzisztencia-ellenőrzési beállítások különböző keveréktípusokhoz és könnyen beállítható térfogatnövekedés
XVL 1 Counter PSP




243 T SP

Carpigiani 243 T SP



Carpigiani 243 T SP
Szivattyús vagy gravitációs, vagy akár az egyik tartály szivattyús, a másik pedig gravitációs. A gép sokoldalúságot és rugalmasságot biztosít
Független motorok
Tökéletes állagot biztosít, még akkor is, ha a két hengerben különböző alapú keverékeket használsz
Sokoldalú és rugalmas
Egyszerre kielégítheted vendégeid ízlését a hagyományos krémfagylalt, szorbet és frozen joghurt kínálásával
A legkompaktabb 3 karos lágyfagylalt gép
A gép hátsó levegő kivezetőjének köszönhetően a legszűkebb helyeken is elfér
193 Classic - 193 Steel




Gravitációs vagy szivattyús, a gép kielégíti minden vásárló igényét
Maximális sokoldalúság
Adj helyet a kreativitásodnak és készíts kelyheket vagy akár elragadó lágyfagylaltokat és pohárdesszerteket.
Új elragadó megjelenés
A bárhova beilleszthető műanyag panel vagy a klasszis acél panel
Térfogatnövekedés és konzisztencia ellenőrzés
Különböző konzisztencia-ellenőrzési beállítások különböző keveréktípusokhoz és könnyen beállítható térfogatnövekedés
XVL 1




Maximális sokoldalúság és magas termelési kapacitás, szivattyús vagy gravitációs, a mindenki számára alkalmas gép
Magas termelési kapacitás
A folyamatos termelés biztosított még a csúcsidőben is
Termelési rugalmasság és sokoldalúság
Elégítsd ki vendégeid igényeit széles termékválasztékkal: krémfagylalt, frozen joghurt, gyümölcs szorbetek és pohárdesszertek
Térfogatnövekedés és konzisztencia ellenőrzés
Különböző konzisztencia-ellenőrzési beállítások különböző keveréktípusokhoz és könnyen beállítható térfogatnövekedés
Tre BP - Super Tre BP Export

Carpigiani Tre/B/p Export lágyfagylaltgép

Carpigiani Super Tre/B/p Export lágyfagylaltgép


Carpigiani Tre/B/p Export lágyfagylaltgép
A lágyfagylalt 50 éve Carpigiani néven ismert
Legendás megbízhatóság
Minden idők legkeresettebb, non-stop magas teljesítményű gépe
Alkalmas minden helyszínre és éghajlati viszonyokra
Kerékre szerelt, szinte mindenhol elhelyezhető és könnyen, bárhol kényelmesen eltolható
Egyszerű használat és tisztítás
Nagyon egyszerű eljárás, egyszerű és gyors tisztítási műveletek
Tre B AV EVO - Super Tre B AV EVO




Szivattyús vagy gravitációs, a Carpigiani innovatív EVO technológiával, a gép sokoldalúságot és rugalmasságot biztosít
Új EVO technológia
Innovatív hűtőrendszerének köszönhetően, tökéletes állagot biztosít, még akkor is, ha a két hengerben különböző alapú keverékeket használsz
Sokoldalú és rugalmas
Egyszerre kielégítheted vendégeid ízlését a hagyományos krémfagylalt és frozen joghurt kínálásával
Térfogatnövekedés és konzisztencia ellenőrzés
Különböző konzisztencia-ellenőrzési beállítások különböző keveréktípusokhoz és könnyen beállítható térfogatnövekedés
XVL 3 Steel




Maximális sokoldalúság és magas termelési kapacitás, szivattyús vagy gravitációs, a mindenki számára alkalmas gép
Magas termelési kapacitás
A folyamatos termelés biztosított még a csúcsidőben is
Termelési rugalmasság és sokoldalúság
Elégítsd ki vendégeid igényeit széles termékválasztékkal: krémfagylalt, frozen joghurt, gyümölcs szorbetek és pohárdesszertek
Térfogatnövekedés és konzisztencia ellenőrzés
Különböző konzisztencia-ellenőrzési beállítások különböző keveréktípusokhoz és könnyen beállítható térfogatnövekedés

QUICK SERVICE RESTAURANT
161 K SP

Shake machine

Vanília shake

Shake

Shake machine
Asztali shake gép több mint 120 0,4 literes adag elkészítéséhez egy óra alatt
A Carpigiani gép finom és krémes shakek készítéséhez. A Hard-O-Tronic® elektronikus vezérlőrendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen beállítható a kívánt konzisztencia, így krémesebb vagy nagyobb jégkristályokat kaphatunk. Választhat egy keverőt is a feltétek és öntetek keveréséhez.
A gép gravitációs adagolórendszerrel rendelkezik a krémes és kompakt shake érdekében. A tartály űrtartalma 18 l.
Az automatikus önpasztőröző rendszerrel kiválaszthatja, hogy mikor szeretné mosni a gépet, legfeljebb 42 napos intervallumig.
191 K SP




Ideális semleges vagy ízesített milkshakek-k készítésére
Kompakt, vonzó megjelenése van és magas termelési eredményeket biztosít
Kiváló termelési eredmények
Még ha korlátozott is a mérete, teljesítménye magasabb más hasonló kategóriájú gépekhez képest
Sokoldalú
Beállíthatod az állagot, így bármilyen keveréket használhatsz és speciális shakek is készíthetők.
Kompakt
A legkisebb a kategóriájában. Az innovatív kondenzációs rendszer segítségével bármilyen típusú helyzethez alkalmazkodik
K 503 - K 503 F




Tökéletes választás azok számára, akik magas teljesítményű gépet keresnek
A gép sokoldalúságot és rugalmasságot biztosít, kiváló termelési teljesítménnyel
Két motor és két kompresszor
A két kombinált két motornak és kompresszornak köszönhetően, amelyek függetlenek és külön vezérelhetőek, akár a gép egyik oldala is használható
Térfogatnövekedés és konzisztencia ellenőrzés
Különböző konzisztencia-ellenőrzési beállítások különböző keveréktípusokhoz és könnyen beállítható térfogatnövekedés
241 Magica - 241 Magica Colore




A Magica egy teljesen független, zseton működtetésű gép
Magas hatékonyságú alkatrészek
A legjobb teljesítmény elérése és folyamatos termelés
Magas teljesítményű gép
A legideálisabb magas forgalmú helyszíneken üzemeltetni, mint például bevásárló központok, játéktermek, vízi parkok, vidám parkok, stb.
Térfogatnövekedés és konzisztencia ellenőrzés
Különböző konzisztencia-ellenőrzési beállítások különböző keveréktípusokhoz és könnyen beállítható térfogatnövekedés
Multiple Choice 2.0



A Carpigiani Multiple Choice gépével választhat:
-
hagyományos lágyfagylalt és 3 különböző ízesítés
-
4 különböző ízesítésű milkshake
Maximálisan sokoldalú
Multiple Choice jelentősen megnöveli a termékválasztékot és felpörgeti üzleted forgalmát
Nagyszerű üzleti lehetőség
Csupán fél négyzetméter helyen újszerű üzleti lehetőség megteremtése hagyományos és új fagyasztott desszert specialitásokkal. A befektetés megtérülése nagyon gyors
GK3 P SP




Shake és sundae combo pasztörizáló-fagyasztó gép
Két független hűtő- fűtőrendszer
Két egymástól független magas teljesítményű rendszerrel rendelkezik egy kompakt szerkezetben.
Amennyiben szükséges, az egyik oldal leállítható, miközben a másik oldal teljesen működőképes marad
Szuper rugalmasság
Ízesített milkshakek és krémfagylalt különböző öntetekkel
UF 920 SP




Nagy gyártási kapacitású három karos álló lágyfagylaltgép. Több mint 1000 adagot termel óránként
A Hard-O-Tronic® elektronikus vezérlőrendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen beállítható a kívánt állag. Választhat a szivattyús vagy gravitációs adagolórendszer között, térfogatnövekedés-szabályozással akár tele tartály esetén is. Mindkét tartály, mind a gravitációs, mind a szivattyús változat űrtartalma 20 l. A gravitációs adagolórendszer maximum 40%-os térfogatnövekedést tesz lehetővé kompakt és száraz fagylalt eléréséhez. Míg a szivattyús változat akár 80%-os térfogatnövekedést is tartalmazhat, a krémesebb fagylalt érdekében.
Az automatikus önpasztőröző rendszerrel kiválaszthatja, hogy mikor szeretné mosni a gépet, legfeljebb 42 napos intervallumig.

TEJSZÍNHAB
Nuvia




A Carpigiani új generációs tejszínhabgépe azoknak készült, akik a legmagasabb minőséget és rugalmasságot keresik minden készítményben.
A Nuvia kiváló térfogat növekedés szabályozást és kiváló minőséget biztosít.
Az integrált inverter rendkívül sokoldalúvá teszi a gépet, amely képes alkalmazkodni a különböző gyártási mennyiségekhez és a különféle termékekhez, mint például tejszínhab, mousse-k, parfék vagy más krémes készítmények.
A fejlett elektronikának és az inverternek köszönhetően az energiafogyasztás optimalizált, így a Nuvia ideális választás azok számára, akik kiváló minőségű termékeket keresnek, miközben tisztelik a környezetet.
Ecowip/G




Kis asztali tejszínhabfúvó gép, 2 l-es tartállyal, ideális választás kávézóknak, éttermeknek, stb.
Egyszerű, könnyű használat és tisztítás
A pengés szivattyú garantáltan megnövelt térfogatú tejszínt biztosít. Termoplasztikus anyagból készült, a legszigorúbb élelmiszer-higiéniai előírásoknak megfelelően. Könnyen szétszerelhető az alapos tisztítás és fertőtlenítés érdekében. Egy gomb megnyomásával a kívánt mennyiségben lehet adagolni a tejszínhabot. A gép felépítése elegáns, fehér, ütésálló ABS anyagból van.
Miniwip/G




Kompakt asztali tejszínhabfúvó gép, 2 l-es tartállyal az igényes fagylaltozók és pékségek részére tervezve
A szabadalmaztatott Carpigiani fogaskerék-szivattyút használja, amely jól ismert a hatékonyságáról és megbízhatóságáról. A felvert tejszínt szakaszosan vagy folyamatosan, egyszerű nyomógomb segítségével szabályozzák. Rozsdamentes acél test.
Masterwip/G




Elektronikus asztali tejszínhabfúvó gép, 3 l-es tartállyal professzionális használatra a magasabb termelési mennyiséget igénylő fagylaltozók és pékségek részére
A szabadalmaztatott Carpigiani fogaskerék-szivattyút használja. Az elektronikus vezérlőpanel tartalmaz egy Be / Ki nyomógombot és a tartály hőmérsékletének digitális vezérlését. Az adagolást szabadon, programozott adagméretekben vagy folyamatosan végezhetjük. Rozsdamentes acél panelek.
Jetwip/G



