
TECHNOLÓGIA EGY ÉDESEBB VILÁGÉRT
Az 1946-ban alapított Carpigiani gyorsan piacvezető szerepet vívott ki magának a fagylaltgép gyártásában. Mivel az olasz fagylalt kultúrája az 1960-as és 1970-es években világszerte elterjedt, a Carpigiani név is gyorsan elterjedt az egész világon, megnyitotta első tengerentúli fiókjait és kifejlesztett egy kizárólagos forgalmazási hálózatot, amely azóta széles körben elterjedt és folyamatos, gyors támogatás ad a fagylaltkészítők számára.
A Carpigiani berendezés választása garantálja a kiváló minőségű gelato gyártását. Továbbá biztos lehet benne, hogy készüléke könnyen használható, robusztus és rendkívül higiénikus lesz. Idővel ezek az előnyök működési költségmegtakarításra és magas befektetési megtérülésre vezetnek.
További termékinformáció:

KÉZMŰVES FAGYLALT
A Kézműves Fagylaltozók sikerének főszereplő gépei
Labotronic HE-H




Intelligens technológia
amely eldönti, hogy mi a legjobb a fagylaltjának.
Automatikusan felismeri a fagylalt keverék típusát és mennyiségét.
Dinamikusan szabályozza a Meleg és Hideg Gázt fagyasztás közben a hőcsere optimalizálása érdekében.
Típusok:
-
Labotronic 10 45 HE-H
-
Labotronic 15 60 HE-H
-
Labotronic 20 90 HE-H
-
Labotronic 25 110 HE-H
Opciók: Inverter, Water Filling, Portion Control Kit
Maestro HE




Intelligens technológia
amely eldönti, hogy mi a legjobb a receptjének.
Automatikusan felismeri a fagylalt keverék típusát és mennyiségét.
Dinamikusan szabályozza a Meleg és Hideg Gázt fagyasztás közben a hőcsere optimalizálása érdekében és szabályozza a Meleg Gázt a leégetés elkerülésére termelés alatt.
Típusok:
-
Maestro ** HE
-
Maestro *** HE
-
Maestro **** HE
Opciók: Infuser Kit, Water Filling, Portion Control Kit
Pastomaster HE

Carpigiani Pastomaster 60 HE

Carpigiani Pastomaster 60 HE


Carpigiani Pastomaster 60 HE
Intelligens technológia
amely különleges gondot fordít a keverékére
Az adaptív hőcserélő szivattyúnak köszönhetően, a Pastomaster HE intelligens technológiával rendelkezik, amely különleges gondot fordít a keverékére. A zsírszemcséket 2-5 mikron méretűre mikronizálja, egy még krémesebb fagylalt alapot létrehozva. Az egyrészes hőcserélőnek köszönhetően nyers tej kezelése esetén is a maximális higiénia biztosított. A kivehető szállítócső révén különböző viszkozitású keverékeket kezelhet.
Típusok:
-
Pastomaster 60 HE
-
Pastomaster 60 HE P
-
Pastomaster 120 HE
Opciók: Water Filling, Szállítócső Nyers Tejhez, Tálca
Ready




Labo XPL P




A technológia, amely a munkádat erősíti
A Labo XPL P fagyasztógépeket könnyű használni, egyszerűen kezelhetőek, és hasznosak bármilyen fagylalt termelőben.
Tartósak és fáradhatatlanok, a kezelő által érintett területeken kerekített sarkai a balesetek kockázatait csökkentik.
Típusok:
-
Labo 20 30 XPL P
-
Labo 30 45 XPL P
-
Labo 40 60 XPL P
-
Labo 50 90 XPL P
-
Labo 60 110 XPL P
Opciók: Fém Ajtó, Tégely Tartó Tálca
Pastomaster XPL P




Age XPL


A technológia, amely a munkádat egyszerűsíti
Főbb jellemzők:
-
Fagylalt keverékek tárolása és érlelése 4°C-on.
-
Élekkel ellátott keverők lehetővé teszik a keverék egyenletes elegyítését a termék tökéletes érlelésére.
-
Csap: a maximális higiénia érdekében minden egyes kiadagolás után a belső dugattyú az összes keveréket visszahelyezi a tartályba a maradék mentesítésével. Teljesen levehető, mosható és teljesen ellenőrizhető.
-
Az Age 60 + 60 XPL modell két egymástól független tartályból áll, külön hűtőrendszerrel, két különböző keverék kezelésére.
Típusok:
-
Age 60 XPL
-
Age 60+60 XPL
Turbomix
Synthesis 2

Synthesis 2



Synthesis 2
Moduláris egységekből álló innovatív rendszer a Gelato előállítására és tárolására közvetlenül a vendégek előtt
Synthesis 2: A moduláris egységek innovatív rendszere az Ön igényeinek teljes kielégítésére. Mindegyik modul két hengerből áll. Minden modul önállóan gyártja és tárolja a gelato-t. Ezen túlmenően minden hengernek megvan a saját konzisztenciája és tárolási hőmérséklet-beállítása, hogy minden egyes ízt a lehető legjobban készíthessen el.

ÉTTERMI, CATERING
Ideauno




Ready 14 20



ReadyChef 14 20
Freeze&Go
Labo 6/9 XPL P - 8/12 XPL P



Ready 6/9 - 8/12
Quartetto
CUKRÁSZATI GÉPEK





CUKRÁSZAT
Pastochef RTL




Maestro HE




Intelligens technológia
amely eldönti, hogy mi a legjobb a receptjének.
Automatikusan felismeri a fagylalt keverék típusát és mennyiségét.
Dinamikusan szabályozza a Meleg és Hideg Gázt fagyasztás közben a hőcsere optimalizálása érdekében és szabályozza a Meleg Gázt a leégetés elkerülésére termelés alatt.
Típusok:
-
Maestro ** HE
-
Maestro *** HE
-
Maestro **** HE
Opciók: Infuser Kit, Water Filling, Portion Control Kit
Mister Art - Mister Art Plus

LÁGYFAGYLALT
A lágyfagylalt 50 éve Carpigiani néven ismert
161 T G SP




A világ egyetlen kompakt, pasztörizálós lágyfagylalt gépe
Gyors és könnyű kezelhetőség, a gravitációs tartálynak köszönhetően.
Most már akár a kevés hellyel rendelkező kávézók, éttermek, cukrászdák és fagylaltozók is elkápráztathatják vendégeit kitűnő krémfagylalttal vagy finom frozen joghurttal, vagy akár egy fantasztikus szorbettel, a gép nagymértékben csökkentett méretének köszönhetően.
191 Classic - 191 Steel - 241 Steel



