
TECHNOLÓGIA EGY ÉDESEBB VILÁGÉRT
Az 1946-ban alapított Carpigiani gyorsan piacvezető szerepet vívott ki magának a fagylaltgép gyártásában. Mivel az olasz fagylalt kultúrája az 1960-as és 1970-es években világszerte elterjedt, a Carpigiani név is gyorsan elterjedt az egész világon, megnyitotta első tengerentúli fiókjait és kifejlesztett egy kizárólagos forgalmazási hálózatot, amely azóta széles körben elterjedt és folyamatos, gyors támogatás ad a fagylaltkészítők számára.
A Carpigiani berendezés választása garantálja a kiváló minőségű gelato gyártását. Továbbá biztos lehet benne, hogy készüléke könnyen használható, robusztus és rendkívül higiénikus lesz. Idővel ezek az előnyök működési költségmegtakarításra és magas befektetési megtérülésre vezetnek.
További információ:

KÉZMŰVES FAGYLALT
A Kézműves Fagylaltozók sikerének főszereplő gépei
Labotronic HE-H
Intelligens technológia
amely eldönti, hogy mi a legjobb a fagylaltjának.
Automatikusan felismeri a fagylalt keverék típusát és mennyiségét.
Dinamikusan szabályozza a Meleg és Hideg Gázt fagyasztás közben a hőcsere optimalizálása érdekében.
Típusok:
-
Labotronic 10 45 HE-H
-
Labotronic 15 60 HE-H
-
Labotronic 20 90 HE-H
-
Labotronic 25 110 HE-H
Opciók: Inverter, Water Filling, Portion Control Kit
Maestro HE
Intelligens technológia
amely eldönti, hogy mi a legjobb a receptjének.
Automatikusan felismeri a fagylalt keverék típusát és mennyiségét.
Dinamikusan szabályozza a Meleg és Hideg Gázt fagyasztás közben a hőcsere optimalizálása érdekében és szabályozza a Meleg Gázt a leégetés elkerülésére termelés alatt.
Típusok:
-
Maestro ** HE
-
Maestro *** HE
-
Maestro **** HE
Opciók: Infuser Kit, Water Filling, Portion Control Kit
Pastomaster HE
Carpigiani Pastomaster 60 HE
Carpigiani Pastomaster 60 HE
Carpigiani Pastomaster 60 HE
Intelligens technológia
amely különleges gondot fordít a keverékére
Az adaptív hőcserélő szivattyúnak köszönhetően, a Pastomaster HE intelligens technológiával rendelkezik, amely különleges gondot fordít a keverékére. A zsírszemcséket 2-5 mikron méretűre mikronizálja, egy még krémesebb fagylalt alapot létrehozva. Az egyrészes hőcserélőnek köszönhetően nyers tej kezelése esetén is a maximális higiénia biztosított. A kivehető szállítócső révén különböző viszkozitású keverékeket kezelhet.
Típusok:
-
Pastomaster 60 HE
-
Pastomaster 60 HE P
-
Pastomaster 120 HE
Opciók: Water Filling, Szállítócső Nyers Tejhez, Tálca
Ready
A teljes fagylalt gyártási folyamat egyetlen egy gépben
A teljes fagylalt gyártási folyamat egy gépben: pasztőrözés, érlelés és fagyasztás.
Típusok:
-
Ready 14 20 Counter Top
-
Ready 20 30 WF
-
Ready 30 45 WF
Opciók: Portion Control Kit, Tégely Tartó Tálca
Labo XPL P
A technológia, amely a munkádat erősíti
A Labo XPL P fagyasztógépeket könnyű használni, egyszerűen kezelhetőek, és hasznosak bármilyen fagylalt termelőben.
Tartósak és fáradhatatlanok, a kezelő által érintett területeken kerekített sarkai a balesetek kockázatait csökkentik.
Típusok:
-
Labo 20 30 XPL P
-
Labo 30 45 XPL P
-
Labo 40 60 XPL P
-
Labo 50 90 XPL P
-
Labo 60 110 XPL P
Opciók: Fém Ajtó, Tégely Tartó Tálca
Pastomaster XPL P
A technológia, amely a munkádat erősíti
A Pastomaster XPL P pasztörizálókat könnyű használni, egyszerűen kezelhetőek, és hasznosak bármilyen fagylalt termelőben.
Típusok:
-
Pastomaster 60 XPL P
-
Pastomaster 120 XPL P
Opciók: Vödör Tartó Tálca, Gumiszőnyeg
Age XPL
A technológia, amely a munkádat egyszerűsíti
Főbb jellemzők:
-
Fagylalt keverékek tárolása és érlelése 4°C-on.
-
Élekkel ellátott keverők lehetővé teszik a keverék egyenletes elegyítését a termék tökéletes érlelésére.
-
Csap: a maximális higiénia érdekében minden egyes kiadagolás után a belső dugattyú az összes keveréket visszahelyezi a tartályba a maradék mentesítésével. Teljesen levehető, mosható és teljesen ellenőrizhető.
-
Az Age 60 + 60 XPL modell két egymástól független tartályból áll, külön hűtőrendszerrel, két különböző keverék kezelésére.
Típusok:
-
Age 60 XPL
-
Age 60+60 XPL
Turbomix
Emulgeáló/Homogenizáló Kézműves Fagylalt keverékek előállítására. És még sok minden más...
A Carpigiani Turbomix nélkülözhetetlen eszköz mindenféle keverék elkészítéséhez a modern fagylaltozóban.
Synthesis 2
Moduláris egységekből álló innovatív rendszer a Gelato előállítására és tárolására közvetlenül a vendégek előtt
Synthesis 2: A moduláris egységek innovatív rendszere az Ön igényeinek teljes kielégítésére. Mindegyik modul két hengerből áll. Minden modul önállóan gyártja és tárolja a gelato-t. Ezen túlmenően minden hengernek megvan a saját konzisztenciája és tárolási hőmérséklet-beállítása, hogy minden egyes ízt a lehető legjobban készíthessen el.

ÉTTERMI, CATERING
Ideauno
Kiváló termékek egyszerű készítéséhez a vendég előtt
Független hűtés: minden egyes hengerben külön fagylalt készíthető frissen a vendég igényei szerint.
Egyszerű kezelés és tisztítás.
Opcionálisan rendelhető különálló mosó- és szívóberendezés.
Ready 14 20
Asztali fagylalt fagyasztógép
A teljes fagylalt gyártási folyamat egy gépben: pasztőrözés, érlelés és fagyasztás.
Opciók: mosózuhany
ReadyChef 14 20
Asztali fagylalt fagyasztó és cukrászati termékeket
készítő gép
A teljes fagylalt gyártási folyamat egy gépben: pasztőrözés, érlelés és fagyasztás.
Opciók: mosózuhany
Freeze&Go
Add a menüdhöz a kézműves fagylaltot
A megoldás mindazoknak, akik kis helyen szeretnének rögtönzött fagylaltot kínálni.
Kicsi, csendes és gyors. A fagylalt pár perc alatt készen áll tálalásra.
Labo 6/9 XPL P - 8/12 XPL P
Magas teljesítményű asztali fagylaltgép
Professzionális és megbízható, hogy új és meglepő receptekkel bővítse kínálatát.
Ideális éttermi és food service helyekre, fagylaltok és szorbetek készítésére.
Ready 6/9 - 8/12
...sokkal több mint egy fagylaltgép
Are you Ready? Készíts friss Gelato-t a Ready géppel!
Quartetto
CUKRÁSZATI GÉPEK
Az egyetlen megoldás, hogy a fagylalt mindig készen álljon felszolgálásra
Egyetlen gép fagylalt fagyasztására és tárolására kis helyen és megfelelő hőmérsékleten.
A fagylalt mindig készen áll felszolgálásra és tökéletes állagú marad egész nap.

CUKRÁSZAT
Pastochef RTL
Elektronikus krémfőző gépek cukrászatok és éttermek részére
A Pastochef RTL gépek krémeket, keverékeket, szószokat és további cukrászati és gasztronómiai termékeket összekevernek, főznek, pasztörizálnak, hűtenek és tárolnak.
Maestro HE
Intelligens technológia
amely eldönti, hogy mi a legjobb a receptjének.
Automatikusan felismeri a fagylalt keverék típusát és mennyiségét.
Dinamikusan szabályozza a Meleg és Hideg Gázt fagyasztás közben a hőcsere optimalizálása érdekében és szabályozza a Meleg Gázt a leégetés elkerülésére termelés alatt.
Típusok:
-
Maestro ** HE
-
Maestro *** HE
-
Maestro **** HE
Opciók: Infuser Kit, Water Filling, Portion Control Kit
Mister Art - Mister Art Plus
Ötleteid műhelye a kreativitásodra építve
Az új technológia, amely megtölti* üzleted élettel
*torták, jégkrémek és még sok más ötletes töltelék

LÁGYFAGYLALT
A lágyfagylalt 50 éve Carpigiani néven ismert
161 T G SP
A világ egyetlen kompakt, pasztörizálós lágyfagylalt gépe
Gyors és könnyű kezelhetőség, a gravitációs tartálynak köszönhetően.
Most már akár a kevés hellyel rendelkező kávézók, éttermek, cukrászdák és fagylaltozók is elkápráztathatják vendégeit kitűnő krémfagylalttal vagy finom frozen joghurttal, vagy akár egy fantasztikus szorbettel, a gép nagymértékben csökkentett méretének köszönhetően.
191 Classic - 191 Steel - 241 Steel
Gravitációs vagy szivattyús, a gép kielégíti minden vásárló igényét
Maximális sokoldalúság
Adj helyet a kreativitásodnak és készíts kelyheket vagy akár elragadó lágyfagylaltokat és pohárdesszerteket.
Új elragadó megjelenés
A bárhova beilleszthető műanyag panel vagy a klasszis acél panel
Térfogatnövekedés és konzisztencia ellenőrzés
Különböző konzisztencia-ellenőrzési beállítások különböző keveréktípusokhoz és könnyen beállítható térfogatnövekedés
XVL 1 Counter PSP
Kicsi, jól néz ki és képes magas termelési eredményeket produkálni
Magas termelési hatékonyság
Méretben kicsi, termelésben nagy
Sokoldalú
Pohárdesszertek és tölcséres fagylaltok termeléséhez, teret adva a kreativitásnak
243 T SP
Carpigiani 243 T SP
Carpigiani 243 T SP
Szivattyús vagy gravitációs, vagy akár az egyik tartály szivattyús, a másik pedig gravitációs. A gép sokoldalúságot és rugalmasságot biztosít
Független motorok
Tökéletes állagot biztosít, még akkor is, ha a két hengerben különböző alapú keverékeket használsz
Sokoldalú és rugalmas
Egyszerre kielégítheted vendégeid ízlését a hagyományos krémfagylalt, szorbet és frozen joghurt kínálásával
A legkompaktabb 3 karos lágyfagylalt gép
A gép hátsó levegő kivezetőjének köszönhetően a legszűkebb helyeken is elfér
193 Classic - 193 Steel
Gravitációs vagy szivattyús, a gép kielégíti minden vásárló igényét
Maximális sokoldalúság
Adj helyet a kreativitásodnak és készíts kelyheket vagy akár elragadó lágyfagylaltokat és pohárdesszerteket.
Új elragadó megjelenés
A bárhova beilleszthető műanyag panel vagy a klasszis acél panel
Térfogatnövekedés és konzisztencia ellenőrzés
Különböző konzisztencia-ellenőrzési beállítások különböző keveréktípusokhoz és könnyen beállítható térfogatnövekedés
XVL 1 Steel
Maximális sokoldalúság és magas termelési kapacitás, szivattyús vagy gravitációs, a mindenki számára alkalmas gép
Magas termelési kapacitás
A folyamatos termelés biztosított még a csúcsidőben is
Termelési rugalmasság és sokoldalúság
Elégítsd ki vendégeid igényeit széles termékválasztékkal: krémfagylalt, frozen joghurt, gyümölcs szorbetek és pohárdesszertek
Térfogatnövekedés és konzisztencia ellenőrzés
Különböző konzisztencia-ellenőrzési beállítások különböző keveréktípusokhoz és könnyen beállítható térfogatnövekedés
Tre BP - Super Tre BP Export
Carpigiani Tre/B/p Export lágyfagylaltgép
Carpigiani Super Tre/B/p Export lágyfagylaltgép
Carpigiani Tre/B/p Export lágyfagylaltgép