top of page
Logo Ifi_CMYK_edited.jpg

PEOPLE-CENTRIC INNOVATION

Az 1962-ben alapított Ifi több, mint 50 éve nemzetközi referenciamárka a design, a technológia és a vendéglátóipari üzletek tervezése területén. Az innováció, az élelmiszertudományi kutatások, a mérnöki és a tervezési ismeretek egyetlen iránymutatás alapkövei: mindenki jólétének folyamatos javítása az élelmiszerek megőrzése, megjelenítése, higiéniája, funkcionalitása és a megosztási helyek létrehozása révén. Az emberek kifejezetlen szükségeleteinek értelmezésén dolgozik, így az Ifi a kézműves fagylaltot és a cukrászatot a design nemzetközi elitjébe vitte: ezen a területen az Ifi az egyetlen vállalat a világon, amely az ADI Compasso d'Oro Nemzetközi Díjjal (2014-ben és 2018-ban) büszkélkedhet, valamint számos kitüntetéssel technológiai és lakberendezési koncepciókért.

További információ:

www.ifi.it

VITRINEK és pozzetti pultok

Milia

 MILIA
Kiválóság, minden szemszögből
Design Makio Hasuike & Co.

Az elegancia és a technológiai innováció tökéletes kombinációja, a Milia kiemeli a fagylalt és cukrászsütemény alkotásokat, gondosan megőrzi és minden szempontból figyelemre méltóan állítja ki őket.

A Milia a kifinomult minimális design vitrinje, amely új kihívások elé állítja a láthatóságot, a tárolást, a higiéniát, a könnyű karbantartást és az energiatakerékosságot.

 PIVOT
Magasabbra, kompromisszumok nélkül
Design Giulio Iacchetti

A Pivot a fagylalt-, cukrász- és pralinétermékek kiemelésére született, a hűtött függőleges vitrinek új mércéje. 

A Pivot segítségével az Ifi emeli a minőség, a teljesítmény és a tervezés színvonalát, garantálva a hűtés kiválóságát extrém környezeti körülmények között is.

Pivot

 AL VOLO

Design MM Design

Az Al volo vitrin az Ifi legújabb innovációja, amely fagylaltokat, cukrászsüteményeket és pralinékat  kínál a hagyományos üzletek határain túl. 

Az Al volo egy professzionális, hűtött mini vitrin, amely kis helyen tartalmazza az Ifi összes technológiai tudását.
A ventilált hűtés garantálja a mindig kenhető fagylaltot, a fűtött dupla üvegezés pedig szélsőséges éghajlati viszonyok között is megakadályozza a páralecsapódást, így mindig maximális láthatóságot biztosít a terméknek, akár távolról is.

Mint minden Ifi projekt, az ergonómia itt is a figyelem középpontjában áll: a kétoldali nyitófogantyú még praktikusabb és kényelmesebb használatot tesz lehetővé, míg a szervo-rásegítésű hátsó ajtó megkönnyíti a kiszolgálást, és korlátozza a hideg levegő távozását.

Al volo

 BELLEVUE PANORAMA

Design Marc Sadler + IFI R&D Dept.

A Bellevue Panorama technológiával a kézműves fagylalt két alapvető jellemzőjének vadonatúj szintézisét képviseli, amelyek mindig egymással szemben álltak: a fagylalt tökéletes megőrzése a pozzetti pultokban és a választék láthatósága a vitrinekben, új módot kínálva a kézműves fagylalt bemutatására és kiszolgálására.

Bellevue

 JOLLY
A vitrin leolvaszt, a fagylalt észre sem veszi
Design Marc Sadler + IFI R&D Dept.

Jolly az első szabadon álló professzionális vitrin, amely  Hybrid Cooling Technology-val rendelkezik, az Ifi exkluzív és innovatív, kettős forrású hűtésen alapuló technológiája.

 

A Hybrid Cooling Technology egy exkluzív Ifi rendszer, amely garantálja a hideg folyamatosságát a vitrinben az érzékeny, de szükséges leolvasztási fázisok során, kiküszöbölve a fagylaltra gyakorolt ​​negatív hatásokat.

Egy további hidegforrásnak köszönhetően, amely csak a leolvasztási fázisban aktiválódik, a fagylaltot soha nem éri hőveszteség, megőrizve megjelenését és érzékszervi jellemzőit.

Jolly

 XYLO PANORAMA

Design Marc Sadler + IFI R&D Dept.

A Panorama Xylo segítségével a kézműves fagylalt túllép a hagyományos fagyizó határain. Az öt, egyenként 1,3 kg fagylaltot tartalmazó tégelyekkel szerelt Xylo-t úgy alakították ki, hogy kielégítse azokat az igényeket, amelyek a kézműves fagylalt más vendéglátóipari egységekben is felmerülnek: éttermek/cukrászdák/kávézók...

Azokon a területeken, ahol a termelt és megjelenített fagylalt mennyisége alacsonyabb, mint egy fagylaltozóban, de ahol a kézműves fagylalt készítése, professzionalizmussal és kreativitással kombinálva más ételekkel, nagyon érdekes forgatókönyveket nyit meg.

Xylo

 BIT PANORAMA

 

A Bit Panorama® a legkisebb és legalapvetőbb szabadon álló egység a kézműves fagylalt megjelenítésének területén.

Kompakt fagylaltvitrin, amely Panorama® technológiát és számtalan lehetőséget tartalmaz.

A Bit könnyű telepítése bővíti a lehetőségeket: azoknak a fagylaltgyártóknak, akik saját értékesítési helyükön kívül más környezetben kívánják kínálni termékeiket, kreatív vállalkozóknak, akik kínálatukat szeretnék bővíteni.

A letisztult vonalak és a fehér szín elősegítik a vitrin alkalmazkodóképességét a különböző környezetekhez.

Bit

 FAST PANORAMA

 

A Fast Panorama a Panorama® technológia alkalmazása a Fast pozzetti pultra, a kerekes plug&play fagylaltos pult, használatra készen, bárhol ahol konnektor található.

4 méretben áll rendelkezésre:

  • 4 tégelyes (800 mm)

  • 6 tégelyes (1100 mm)

  • 8 tégelyes (1300 mm)

  • 10 tégelyes (1500 mm)

A ventilált hűtéssel, beépített hűtőegységgel rendelkező FAST bárhova telepíthető, és a 4 forgó keréknek köszönhetően, az üzleten belül és azon kívül is mozgatható.

FastPanorama

 COLONNA

Design Giulio Iacchetti + IFI R&D Dept.

Az ízlés stílusa az alapanyag és a technika bensőséges ismeretéből születik.
Az évek során szerzett illatoktól kezdve, az ízek és textúrák élményétől a gesztusok intelligenciájáig: az ízek formát és arányt öltenek a cukrász kezében.

Colonna

 PANORAMA PANS

Design IFI R&D Dept.

A Panorama® kibővíti látókörét, a pozzetti (Tubs) mellé a tégelyes verzió (Pans), melynek előnyei változatlanok:

sokoldalúság, modularitás, láthatóság, több hőmérsékletű, energia és élelmiszer takarékosság, kényelem és higiénia. 

PanoramaPans

 POPAPP

Design IFI R&D Dept.

A PopApp egy kompakt munkaállomás, amelyben lehetőség van kézműves fagylalt előállítására, annak tárolására, megjelenítésére és értékesítésére egyetlen környezetben. 

Intelligens és hozzáférhető, mint egy APP, és egy egyszerű mozdulattal nyitható, méretét kb. 3,5 m2-től 5m2-re növelve.

Sokoldalú és alkalmazkodó, mint egy pop-up store, könnyen szétszerelhető, hogy mindig újra felhasználható legyen különböző kontextusokban.

Popapp

GELATO COOLBOX

Design Marc Sadler + IFI R&D Dept.

A GELATO COOLBOX segítségével a kézműves fagylalt egy professzionális bőröndben hagyja el a fagylaltüzletét: 

  • 2 forgásgátló tégellyel;

  • szigetelt, mint a fagylalt vitrin, 4 óra tökéletes fagylalttárolással + 2 óra szervizeléssel;

  • elektromos áram nélkül;

  • egy Smart-tartályban;

  • kézzel vagy kerekes kocsin szállítható, hogy

fagylaltját elvigye ünnepségekre, kül- és beltéri rendezvényekre, találkozókra, sporteseményekre, strandokra, éttermekbe és bárhova ahova gondolja.​

Coolbox

 PANORAMA TECHNOLÓGIA

Design Marc Sadler + IFI R&D Dept.

A Bellevue Panorama technológiával a kézműves fagylalt két alapvető jellemzőjének vadonatúj szintézisét képviseli, amelyek mindig egymással szemben álltak: a fagylalt tökéletes megőrzése a pozzetti pultokban és a választék láthatósága a vitrinekben, új módot kínálva a kézműves fagylalt bemutatására és kiszolgálására.

PanoramaTech

 FAST POZZETTI

Design IFI R&D Dept.

A FAST egy vizuálisan vonzó „plug-in” pozzetti pult, amely használatra kész és rendkívül versenyképes ára van. Ventilált hűtéssel és beépített aggregáttal rendelkezik. A FAST pult bárhova telepíthető és négy forgó kerekével lehetővé teszi a bel- és kültéri mozgatását.

A FAST azoknak a fagylaltozóknak készült, amelyek ki akarják bővíteni gelato/granita kiszolgáló létesítményeiket (esetleg úgy, hogy jó idő esetén a FAST-ot a szabadba helyezik), valamint olyan kávézóknak és éttermeknek, amelyek gelato/granita pultot szeretnének elhelyezni a helyiségükben.

FastPozzetti

 TONDA

Design Makio Hasuike & Co. + IFI R&D Dept.

Az IFI ikonja, a Tonda fagylaltvitrin a világ több, mint hatvan országában mesélte el az álom valóra váltásának történetét a játékos vízió és a csúcstechnológia alkímiája révén, amelyet még soha nem láttak a kézműves fagylalt világában. A történelem első kerek és forgó vitrinje, amely képes a fagylaltot a gyermekkori világ - amelyhez tartozik - játékos dimenziójával kezelni; ez a fagylaltvitrin tökéletes kombinációját kínálja a pozzetti pultok ideális fagylalttárolásának és a választék tetszetős megjelenítésének.

Tonda

 CLOUD

Design Makio Hasuike & Co. + IFI R&D Dept.

Bármilyen szemszögből úgy tűnik, hogy a fagylalt lebeg a fényfelhőben, amely tetszés szerint változtathatja a színét és intenzitását. Ugyanez a fény felemeli az egész vitrint a talajról a háttérvilágítású talpnak köszönhetően, amelynek mérete felülről lefelé csökken. Ez egy hideggel teli üvegház, amelynek egyszerűsége és általános láthatósága vadonatúj technológiai megoldások eredménye, mint például a láthatatlan első légbeömlő. A mindössze egy méteres mélysége egyedülálló a professzionális, dupla elpárologtatós  vitrinek között.

Cloud

 SAM80

Design IFI R&D Dept.

A professzionális fagylaltvitrin 90 fokos üveg előlappal, mindössze egy méter mélységű. Főbb jellemzői:

  • RDF rendszer, lecsökkenti a leolvasztások számát, amelyek a vitrin tényleges nyitásának függvényében aktíválódnak;

  • Energiamegtakarítás és magasabb higiénia, a HCS és RDF rendszereknek köszönhetően;

  • Dupla elpárologtató;

  • LED világítás;

  • egyszerűbb rendszeres karbantartás a szűrőnek köszönhetően, amely könnyen eltávolítható a kezelői oldalról;

  • Talpakon vagy láthatatlan kerekeken.

Sam80

 LILIUM

Design Giulio Iacchetti

Fejezd ki művészetedet, a többit bízd a Liliumra. A láthatóság, az elegancia, a kiváló tárolás és az R290 természetes hűtőgáz használata teszi a Liliumot, a sütemények, hideg harapnivalók és fagyasztott desszertek hűtött vitrinjévé, ideális megoldás az eredeti alkotások kiemelésére és a környezet fenntarthatóságára. A Lilium nagyméretű elülső üvege rendkívüli átlátszósággal, szerkezeti akadályoktól és páralecsapódástól mentesen emeli ki a megjelenített termékeket.

Lilium

 DELICE

A drop-in ahogyan Te szeretnéd

Hagyd magad meglepni. A Delice az a drop-in vitrin, amely kiemeli alkotásaid egyediségét és stílusát. Köszönhetően a testreszabás sokféle funkcionális és esztétikai lehetőségének, a legjobb módon tárolhatod és mutathatod be termékeidet jellemzőik és kreativitásod alapján.

Delice

 CHOCOLAT

Design Raffaella Morosini + IFI R&D Dept.

A CHOCOLAT egy fényes, üveges ékszerdoboz.

A CHOCOLAT a csokoládé készítő mesterek számára készült, akiknek  fontos kiemelni remekműveiket, valódi és megfelelő ékszerész típusú vitrinnel: egy üveg és fény bemutató, amelyben minden praliné külön-külön meg van világítva és ki van emelve annak érdekében, hogy bevonja a vendég minden érzékszervét.

Chocolat

 POZZETTI

Design IFI R&D Dept.

Az IFI nagyon széles választékkal rendelkezik a fagylaltok és jégkásák tárolására szánt pozzetti pultok tekintetében, különböző típusú hűtéssel: statikus, ventilált vagy glikolos.

A ventilált pozzetti pultokat legelőször az IFI dobta a piacra (2005), és lehetnek két- vagy egyszintesek és akár kombinálva is, hogy a hűtőaggregát helyet foglalhasson a pultban.

Pozzetti
bottom of page