top of page
Logo Ifi_CMYK_edited.jpg

PEOPLE-CENTRIC INNOVATION

Az 1962-ben alapított Ifi több, mint 50 éve nemzetközi referenciamárka a design, a technológia és a vendéglátóipari üzletek tervezése területén. Az innováció, az élelmiszertudományi kutatások, a mérnöki és a tervezési ismeretek egyetlen iránymutatás alapkövei: mindenki jólétének folyamatos javítása az élelmiszerek megőrzése, megjelenítése, higiéniája, funkcionalitása és a megosztási helyek létrehozása révén. Az emberek kifejezetlen szükségeleteinek értelmezésén dolgozik, így az Ifi a kézműves fagylaltot és a cukrászatot a design nemzetközi elitjébe vitte: ezen a területen az Ifi az egyetlen vállalat a világon, amely az ADI Compasso d'Oro Nemzetközi Díjjal (2014-ben és 2018-ban) büszkélkedhet, valamint számos kitüntetéssel technológiai és lakberendezési koncepciókért.

További információ:

www.ifi.it

VITRINEK és pozzetti pultok

PIVOT

PIVOT

MILIA

MILIA

AL VOLO

AL VOLO

JOLLY

JOLLY

BELLEVUE PANORAMA

BELLEVUE PANORAMA

XYLO PANORAMA

XYLO PANORAMA

BIT PANORAMA

BIT PANORAMA

FAST PANORAMA

FAST PANORAMA

PANORAMA TECHNOLÓGIA

PANORAMA TECHNOLÓGIA

PANORAMA PANS

PANORAMA PANS

COLONNA

COLONNA

POPAPP

POPAPP

GELATO COOLBOX

GELATO COOLBOX

FAST POZZETTI

FAST POZZETTI

TONDA

TONDA

CLOUD

CLOUD

SAM80

SAM80

LILIUM

LILIUM

POZZETTI PULTOK

POZZETTI PULTOK

DELICE

DELICE

CHOCOLAT

CHOCOLAT

Milia

 MILIA
Kiválóság, minden szemszögből
Design Makio Hasuike & Co.

Az elegancia és a technológiai innováció tökéletes kombinációja, a Milia kiemeli a fagylalt és cukrászsütemény alkotásokat, gondosan megőrzi és minden szempontból figyelemre méltóan állítja ki őket.

A Milia a kifinomult minimális design vitrinje, amely új kihívások elé állítja a láthatóságot, a tárolást, a higiéniát, a könnyű karbantartást és az energiatakerékosságot.

 PIVOT
Magasabbra, kompromisszumok nélkül
Design Giulio Iacchetti

A Pivot a fagylalt-, cukrász- és pralinétermékek kiemelésére született, a hűtött függőleges vitrinek új mércéje. 

A Pivot segítségével az Ifi emeli a minőség, a teljesítmény és a tervezés színvonalát, garantálva a hűtés kiválóságát extrém környezeti körülmények között is.

Pivot

 AL VOLO

Design MM Design

Az Al volo vitrin az Ifi legújabb innovációja, amely fagylaltokat, cukrászsüteményeket és pralinékat  kínál a hagyományos üzletek határain túl. 

Az Al volo egy professzionális, hűtött mini vitrin, amely kis helyen tartalmazza az Ifi összes technológiai tudását.
A ventilált hűtés garantálja a mindig kenhető fagylaltot, a fűtött dupla üvegezés pedig szélsőséges éghajlati viszonyok között is megakadályozza a páralecsapódást, így mindig maximális láthatóságot biztosít a terméknek, akár távolról is.

Mint minden Ifi projekt, az ergonómia itt is a figyelem középpontjában áll: a kétoldali nyitófogantyú még praktikusabb és kényelmesebb használatot tesz lehetővé, míg a szervo-rásegítésű hátsó ajtó megkönnyíti a kiszolgálást, és korlátozza a hideg levegő távozását.