A LEGTISZTÁBB FRISSEN FACSART NARANCSLÉ

A TMP Technic-Marketing Product cég 1993-ban alakult az ausztriai Linz városában, kezdetben főtevékenységként HoReCa termékek forgalmazásával. 2006-ban kezdték gyártani a Citrocasa narancsprésgépeket 15 év alatt megszerzett tapasztalat alapján és négy évvel később piacra dobták a Fantastic gépeket különleges kivitelezésükkel és fantasztikus jellemzőkkel: a narancsprésgépek között leginnovatívabb tulajdonságokkal.

További információ:

www.citrocasa.com

A TÖKÉLETES NARANCSPRÉS

BÁRHOL

KÁVÉZÓK

ÉTTERMEK

SZÁLLODÁK

ÜZLETEK

 

FANTASTIC ECO

Függetlenség és önellátás a Citrocasa-val

A Citrocasa szinte elfelejtett élményt hoz vissza a világunkba. A frissesség és az íz még önmagában is édesebbé válik. Az új ECO mindenkinek felhívja a figyelmét, aki a függetlenséget és az önállóságot kívánja a jól bevált Fantastic tulajdonságokkal. A Fantastic ECO bárhol használható: hotelben, szupermarketben, kávézóban, strandokon, kézi mechanizmusának köszönhetően.

 

STARLIGHT

Kezdj könnyedén. Préselj okosan

Mindössze ennyit kell tenned, hogy belépj a gyümölcsöző üzletbe. A Starlight a Citrocasa család belépő szintű kézi facsarója, amely fenntarthatóságot és függetlenséget biztosít.

  • kézi adagolás a lendkerék működtetésével

  • könnyű és hatékony kezelés

  • tiszta és csendes gyümölcsprés megoldás bármely helyen beltéren vagy kültéren

  • környezetbarát, gazdaságos és kompakt

 

REVOLUTION ADVANCE

Kompakt szerkezet 100% Citrocasa minőséggel

A legkisebb narancsprésgép, a legmagasabb teljesítmény, a leggyorsabb tisztítás; és mindegyik 100% -os Citrocasa minőséggel. Ez az automata facsaró megdöbbent a tervezéssel, a kompakt helyigényével és a nagy teljesítményével. Tipp: próbáld ki gránátalmák préselésére!

 

FANTASTIC M/AS ADVANCE

Ideális magas színvonalú helyekre

A magas minőségű narancslé igényű helyszínekre a Citrocasa Fantastic M/AS manuális gyümölcsadagolással és programozható gyümölcsmennyiséggel rendelkezik. A legjobb teljesítmény és könnyű használat miatt ez a modell minimális tisztítási időt és erőfeszítést igényel, és minimális helyet biztosít.

FANTASTIC M/SB ADVANCE

Kézi adagolás, a préselés a csap megnyomásával indul

A Citrocasa Fantastic M/SB géppel az önkiszolgáló préselést könnyedén megtapasztalhatja az intelligens mérnöki tervezés révén. Az önkiszolgáló csap és a kézi gyümölcsadagolás az intelligens tervezés révén az önkiszolgáló préselést kényelmes élményét nyújtja luxus jelleggel.

 
 

FANTASTIC F/D ADVANCE

A legmodernebb technológia a legnagyobb hatékonyság érdekében

Függetlenül attól, hogy saját étterme, egészségklubja (fitneszközpontja, egészségügyi áruháza stb.) vagy szupermarket üzlete (kisboltok stb.) van, a Fantastic F nagy kapacitású gyümölcstárolóval megkönnyíti a legfrissebb és legtisztább lé szállítását. Friss és minőségi állítás az Ön vállalkozásában - tökéletes megoldás minden olyan létesítmény számára, ahol közepes és magas lé igény van.

 

FANTASTIC F/SB ADVANCE

Az új mérvadó az önkiszolgálásban

Függetlenül attól, hogy saját étterme, egészségklubja (fitneszközpontja, egészségügyi áruháza stb.) vagy szupermarket üzlete (kisboltok stb.) van, a Fantastic F nagy kapacitású gyümölcstárolóval megkönnyíti a legfrissebb és legtisztább lé szállítását. Friss és minőségi állítás az Ön vállalkozásában - tökéletes megoldás minden olyan létesítmény számára, ahol közepes és magas lé igény van.

 

FANTASTIC F/SB ATS

A mindenekfeletti önkiszolgálásban és megjelenésben

A Fantastic F/SB ATS legújabb automata narancsprésgépünk, amely önkiszolgáló és automata tisztító rendszerrel rendelkezik a gyümölcs szitán - Hightech innovációk a legjobb gyümölcsminőség érdekében! Az ATS (Automatikus Szállító Rendszer) az önkiszolgáló csap megnyomásával indul, és automatikusan eltávolítja a magokat és rostokat a gyümölcs szitáról - az új szabvány a gyümölcslé és a minőségi nyilatkozat az Ön vállalkozására vonatkozóan, függetlenül attól, hogy szupermarket vagy rendkívül népszerű étterem vagy szálloda.

 

8000 XB advance

Automatikus gyümölcsadagolás és narancslé tartály

Az ideális megoldás, ha nagyobb mennyiségben kell préselnie narancsot. 

A narancslé egy kb. 5 liter űrtartalmú tartályba kerül préselésre.

 

8000 sB advance

Automatikus gyümölcsadagolás, a préselés a csap megnyomásával indul

Strapabíró és megbízható - ideális megoldás a magas volument igénylő önkiszolgáló helyekre.

 

8000 sB ATS-advance

Automatikus gyümölcsadagolás, a préselés a csap megnyomásával indul, automatikus tisztító rendszer

A Citrocasa 8000 SB-ATS az automatikus szállítási rendszerrel (ATS) továbbfejlesztve teljesen új szabványokat állít fel a felhasználóbarát és az automatizálás terén. Ideális magas frekvenciájú önkiszolgáló helyekre.

8000 sb-ats pomegranate

Gránátalma préselésre tervezve

A Citrocasa 8000 SB-ATS Pomegranate gránátalma préselésére lett tervezve a gyümölcs szitájának automatikus tisztítórendszerével. Az automatikus szállítási rendszer (ATS) automatikusan eltávolítja a magokat és a rostokat, és teljesen új szabványokat állít fel a felhasználóbarát és a gyümölcslé ízében. Ideálisan magas frekvenciájú önkiszolgálási műveletekhez.

 

+36 (1) 388 8895

©2019 by Bulfoni Kereskedelmi Kft. Proudly created with Wix.com