logo.png

TELJESÍTMÉNY, TECHNOLÓGIA, ESZTÉTIKUM

Az első 1980-ban épített fagylaltpult óta a mai napig, az Orion több mint három évtizede tervez és gyárt hűtővitrineket és vendéglátóipari bútorokat. Mindig a legmodernebb technológia a professzionális hűtés területén, az Orion most már a referenciapont a fagylalt- és süteményes vitrinek gyártásában: a vásárlók igényeit kielégítő, fejlődő technológia által nyújtott sok éves tapasztalat során. Az Orion ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát, hogy a legmegbízhatóbb és legfejlettebb termékeket hozza létre a piacon.

További információ:

www.orionstyle.com

orion-365-vetrina-alto-1.jpg

VITRINEK

Blue 001 800px.jpg

ÁLLÓ VITRINEK

Orion-Beck-ambientata_800px.jpg

BECK

 

VITRINEK

A nagy teljesítmény, a technológiai innováció és a megbízhatóság az Orion vitrinjeinek jellemzői. Termékeink nemcsak egyszerű bemutatók: a technológia és a design szintézise, amelyben a szakemberek megmutathatják és értéket adhatnak alkotásainak. Stílus, könnyedség, fényerő: minden részletet úgy terveztek, hogy megfeleljen az igényeknek és javítsa az ügyfél munkáját.

 NINE plus

szabadság a tervezési elképzelésednek

A NINE-ból kettő lesz, hogy még közelebb legyen igényeidhez.

 

A minimalizmus egy olyan életmód, amely a szemet és nem a teret tölti ki, elveszi azt, amire nincs szükség. Mindez a PLUS. Tudni eldönteni, hogy mire van szükség és mi az ami nem alapvető. Maximalizálni a szükségest. A NINE PLUS megteszi helyetted.

 

A PLUS a használhatóság és az esztétika tökéletes kombinációja. A személyre szabhatoság és a beillesztés szabadsága a kontextusban. A PLUS prioritás: kisebb méret, nagyobb hatás.

 

Minden tekintetben, a PLUS által tudni, hogyan válasszon prioritásokat, megtanulni kiválasztani azt, ami valóban szükséges.

 

 NINE

Nine a mértékegysége annak amit keresünk

Az új, professzionális Orion vitrinünk 90 cm-es térében a termékek professzionális kiállítása az elsődleges


A hagyomány, a szépség, a kreativitás és a betekintés ebben a csökkentett méretben. Nine az érzékünk lényege.

 

Szép látni, csodálatos megérinteni, halk, mert a zaj nem becsülhető alá bárokban, cukrászdákban és fagylalttermekben, amelyeket szem előtt tartunk. Mindezek kiemelik az ügyfél kiállítási kapacitását, ami a legfontosabb.

 

 365

A 4. ipari forradalom

365 vitrin, a napi sokoldalúság jelképe


A 365 a megfelelő választás olyan üzletek részére, amelyek alkalmazkodnak mindezen változásokhoz, és ezért szükség van a rugalmasság szabadságára. A 365 megoldás mindezekre.

 

Meleg vagy hideg tárolás. Édes vagy sós termékek. Válassza ki, hogy mit mutasson be, a vitrin elvégzi a többit.

Ezenkívül a LED-es világítórendszer úgy lett kialakítva, hogy a maximális megvilágítást biztosítsa minden egyes bemutatóterület számára.
A testre szabott megjelenítési stílus létrehozásához kombinálhatja a különböző elérhető modulokat.

 

Kiválaszthatja a megjelenítési formáját is: egyenes vagy ívelt, semmi sem tekinthető magától értetődőnek.

 
 

 jobs

BONYOLÍTANI KÖNNYŰ, EGYSZERŰSÍTENI NEHÉZ

A Jobs vitrin az egyik utolsó alkotásunk, a módja annak, hogy a dolgokat egy másik szempontból lássuk.
 

A Jobs erős jellegű, de nagyon diszkrét tárgy, annyira, hogy könnyen elhelyezhető egy munkaasztalra, mint egy tálca az edényekhez.

A Jobs az első vitrin a világon alap nélkül: néhány centiméteres magasságban a mai vitrinek összes jellemzője jelen van. A Jobs lehetővé teszik, hogy a helyiség kialakítását a lehető legjobban fejezzék ki, mindezek feleslegessé válnak: alapok, motorok és lábazat.

Csak a lényeg marad, a kiállított termék.

 

 mini jobs

ALAPVETŐ, KÖNNYŰ, ULTRAKOMPAKT

Még kompaktabb, még sokoldalúbb: bemutatjuk a Mini Jobs vitrint.


A Jobs vitrin Mini verziója, lényeges vonalaival, az innovatív könnyedséggel és a kis méretével könnyebbé teszi a teret az ügyfél számára, és könnyebb használni a szakember számára.

Egy olyan vitrin, amely messze van minden mintától, esztétikailag innovatív és technológiailag eltérő. Tömegének és méreteinek köszönhetően, amelyek a hagyományos vitrinekhez képest nagyon kicsi, könnyen mozgatható és elhelyezhető, bárhová is tetszik.

 

 KT24

ELEGÁNS FAGYLALTOZÓK VITRINJE

KT24


Az Orion gyémántja. KT24 a modern ergonómiai vonalakból álló alapvető vitrin, mind az ügyfél, mind az üzemeltető számára.

A vastag plexiüveg egyedülálló szerkezetének köszönhetően a termék minden szögből tökéletesen látható, anélkül, hogy nélkülözné a vitrin ízlésének és igényeinek megfelelő összeállításának lehetőségét.

A KT24 mind lineáris, mind íves formában létezik. A vitrin világítása úgy lett kialakítva, hogy fokozza a bemutatott terméket.

 koreia

BEMUTATÓ HŰTŐVITRIN

A teljesítmény, a megbízhatóság, a megjelenítés módja evolúciója a Koreia hűtővitrinnel.
 

A Koreia az Orion márka jelképe, amely ma formában alakul át.

 

A megbízhatóság, a technológiai teljesítmény és a tervezés ezen értéktárgy alapértékei.

 

A szigorú és minimális vonalvezetés minden teret hagynak a vitrin üvegnek, amely szabadon megmutatja mindazt, amit ki kell mutatnia.

 
 

 kate

KOMPAKT VITRIN

A Kate hűtővitrin, sokkal több, mint egy egyszerű fagylalt vitrin.
 

A Kate az Orion kis méretű bemutatója, amely képes alkalmazkodni az összes rendelkezésre álló térhez anélkül, hogy károsítaná a vitrin kialakítását és eleganciáját.

Az egyszerű vonalak, az optimalizált terek és a termék optimális láthatósága teszi a Kate-t a legjobb választás mindazok számára, akiknek a legjobbaknak kell lenniük alkotásaik bemutatásához, miközben nincs túl sok helyük.

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő verziót, a Kate mind fagylaltra, mind süteményekre rendelkezésre áll.