TELJESÍTMÉNY, TECHNOLÓGIA, ESZTÉTIKUM

Az első 1980-ban épített fagylaltpult óta a mai napig, az Orion több mint három évtizede tervez és gyárt hűtővitrineket és vendéglátóipari bútorokat. Mindig a legmodernebb technológia a professzionális hűtés területén, az Orion most már a referenciapont a fagylalt- és süteményes vitrinek gyártásában: a vásárlók igényeit kielégítő, fejlődő technológia által nyújtott sok éves tapasztalat során. Az Orion ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát, hogy a legmegbízhatóbb és legfejlettebb termékeket hozza létre a piacon.

További információ:

www.orionstyle.com

orion-365-vetrina-alto-1.jpg

VITRINEK

Blue 001 800px.jpg

ÁLLÓ VITRINEK

Orion-Beck-ambientata_800px.jpg

BECK

 

VITRINEK

A nagy teljesítmény, a technológiai innováció és a megbízhatóság az Orion vitrinjeinek jellemzői. Termékeink nemcsak egyszerű bemutatók: a technológia és a design szintézise, amelyben a szakemberek megmutathatják és értéket adhatnak alkotásainak. Stílus, könnyedség, fényerő: minden részletet úgy terveztek, hogy megfeleljen az igényeknek és javítsa az ügyfél munkáját.

 

 

NINE

Nine a mértékegysége annak amit keresünk

Az új, professzionális Orion vitrinünk 90 cm-es térében a termékek professzionális kiállítása az elsődleges


A hagyomány, a szépség, a kreativitás és a betekintés ebben a csökkentett méretben. Nine az érzékünk lényege.

 

Szép látni, csodálatos megérinteni, halk, mert a zaj nem becsülhető alá bárokban, cukrászdákban és fagylalttermekben, amelyeket szem előtt tartunk. Mindezek kiemelik az ügyfél kiállítási kapacitását, ami a legfontosabb.

 

 

365

A 4. ipari forradalom

365 vitrin, a napi sokoldalúság jelképe


A rugalmas vitrin, amely a reggeltől a késő esti óráig bármely pillanatban beállítható a napszaknak megfelelően: 365.
A 365 a megfelelő választás olyan üzletek részére, amelyek alkalmazkodnak mindezen változásokhoz, és ezért szükség van a rugalmasság szabadságára. A 365 megoldás mindezekre.

 

Meleg vagy hideg tárolás. Édes vagy sós termékek. Válassza ki, hogy mit mutasson be, a vitrin elvégzi a többit.

Ezenkívül a LED-es világítórendszer úgy lett kialakítva, hogy a maximális megvilágítást biztosítsa minden egyes bemutatóterület számára.
A testre szabott megjelenítési stílus létrehozásához kombinálhatja a különböző elérhető modulokat.

 

Kiválaszthatja a megjelenítési formáját is: egyenes vagy ívelt, semmi sem tekinthető magától értetődőnek.

 

 

jobs

BONYOLÍTANI KÖNNYŰ, EGYSZERŰSÍTENI NEHÉZ

A Jobs vitrin az egyik utolsó alkotásunk, a módja annak, hogy a dolgokat egy másik szempontból lássuk.
 

A Jobs erős jellegű, de nagyon diszkrét tárgy, annyira, hogy könnyen elhelyezhető egy munkaasztalra, mint egy tálca az edényekhez.

A Jobs az első vitrin a világon alap nélkül: néhány centiméteres magasságban a mai vitrinek összes jellemzője jelen van. A Jobs lehetővé teszik, hogy a helyiség kialakítását a lehető legjobban fejezzék ki, mindezek feleslegessé válnak: alapok, motorok és lábazat.

Csak a lényeg marad, a kiállított termék.

 

 

mini jobs

ALAPVETŐ, KÖNNYŰ, ULTRAKOMPAKT

Még kompaktabb, még sokoldalúbb: bemutatjuk a Mini Jobs vitrint.


A Jobs vitrin Mini verziója, lényeges vonalaival, az innovatív könnyedséggel és a kis méretével könnyebbé teszi a teret az ügyfél számára, és könnyebb használni a szakember számára.

Egy olyan vitrin, amely messze van minden mintától, esztétikailag innovatív és technológiailag eltérő. Tömegének és méreteinek köszönhetően, amelyek a hagyományos vitrinekhez képest nagyon kicsi, könnyen mozgatható és elhelyezhető, bárhová is tetszik.

 

 

KT24

ELEGÁNS FAGYLALTOZÓK VITRINJE

KT24


Az Orion gyémántja. KT24 a modern ergonómiai vonalakból álló alapvető vitrin, mind az ügyfél, mind az üzemeltető számára.

A vastag plexiüveg egyedülálló szerkezetének köszönhetően a termék minden szögből tökéletesen látható, anélkül, hogy nélkülözné a vitrin ízlésének és igényeinek megfelelő összeállításának lehetőségét.

A KT24 mind lineáris, mind íves formában létezik. A vitrin világítása úgy lett kialakítva, hogy fokozza a bemutatott terméket.

 

koreia

BEMUTATÓ HŰTŐVITRIN

A teljesítmény, a megbízhatóság, a megjelenítés módja evolúciója a Koreia hűtővitrinnel.
 

A Koreia az Orion márka jelképe, amely ma formában alakul át.

 

A megbízhatóság, a technológiai teljesítmény és a tervezés ezen értéktárgy alapértékei.

 

A szigorú és minimális vonalvezetés minden teret hagynak a vitrin üvegnek, amely szabadon megmutatja mindazt, amit ki kell mutatnia.

 
 

 

kate

KOMPAKT VITRIN

A Kate hűtővitrin, sokkal több, mint egy egyszerű fagylalt vitrin.
 

A Kate az Orion kis méretű bemutatója, amely képes alkalmazkodni az összes rendelkezésre álló térhez anélkül, hogy károsítaná a vitrin kialakítását és eleganciáját.

Az egyszerű vonalak, az optimalizált terek és a termék optimális láthatósága teszi a Kate-t a legjobb választás mindazok számára, akiknek a legjobbaknak kell lenniük alkotásaik bemutatásához, miközben nincs túl sok helyük.

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő verziót, a Kate mind fagylaltra, mind süteményekre rendelkezésre áll.

 

 

tecnica

DESIGN VITRIN

Tecnica, a kíváló "átlátszó vitrin".

A Tecnica a hűtővitrin, amely a látvány maximális láthatóságát biztosítja.

Egy nagy, egyrészes üveglap jellemzi a homlokzatot a vendégek felé, ami lehetővé teszi, hogy a belső tér teljes panorámája legyen a bemutatott termék színeivel.

 

 

EVÒ

FAGYLALT VITRIN

Evò, a kompakt, magas teljesítményű hűtött vitrin

Az időtlen design, amely minden korszakban helytáll. Evò ebből az ötletből származik.

Kicsi és kompakt vitrin, de nincs irigyelni valója a "nagyok" teljesítményére. Az Evò összeépíthető, akár egy fagylalt- és egy süteményes vitrin egységes kompozíciójába.

Az optimális LED-világítás kiemeli termékeit, mint eddig soha jobban. Ezenkívül a propángáz használatának köszönhetően az Evò alacsony környezeti hatású vitrin.

 

 

ice3

KISMÉRETŰ FAGYLALT VITRINEK

Ice3, a fürge és megbízható vitrin

A Ice3 a minimalizmus szerelmeseinek vitrinje. Lágy és kellemes vonalvezetés, nagy frontüveg és speciálisan megtervezett világítás.

Egy vitrin, amely alkalmas az ügyfelek lenyűgözésére a legfontosabb dologgal, amit kínál, a fagylalt.

Válassza ki a kívánt modellt, valamint a színeket és építse fel tapasztalatait.

 

 

italiana

MULTIFUNKCIÓNÁLIS TERVEZÉSŰ VITRINEK

Az "Olasz" lélek vitrinbe építve

Az Italiana a moduláris vitrin, amely, mint egy kesztyű, alkalmazkodik a szobájához, válassza ki a legjobban képviselő összetételt.

 

Az Italiana kiterjeszthető modulként született, hogy összetett összeépített szerkezeteket alakítson ki tökéletes olasz stílusban.

 

 

La rossa

HŰTŐ- VAGY FŰTŐVITRINEK (-20-TÓL +70-IG)

Végtelen sok vitrin egyetlen elegáns kivitelben

Végtelen sok modell és a tárolás összes lehetséges módja: -20°C-tól +70°C-ig, hogy tárolhassák mindazt amit eltudnak bele készíteni.

 

Egy recept:

  • valódi és kidolgozott termékeket használjon azzal a szenvedéllyel és gondossággal, amelyre képes;

  • válassza ki az Önnek legmegfelelőbb La Rossa vitrint a „termékeknek”, amelyeket a vendégei számára ajánl

 

 

bianca

BÁRPULT VITRINEK

Bianca vitrin, a nap minden pillanatára

A Bianca azért született, hogy a nap minden pillanatában használhassa. Nincs párja. Egy bárpult méretével, együtt él egy munkafelület és egy bemutató vitrin, hogy termékeit a szigorú technológiai szabványoknak megfelelően tárolhassa +2°C-tól a melegig.

Nélkülözhetetlen a reggeliztetésnél, az ebédhez a meleg ételeknek és desszerteknek, de ideális a happy hour időszakban és az esti pultnál fogyasztott előételek számára.

Bármelyik pillanatban, a Bianca eltűnhet (opciónális) a pultba, hogy teret adjon a tányéroknak, tálaknak, üdítőknek, italoknak és vendégszeretetüknek.

 

 

24ore

EGY VITRIN MINDEN ÍZLÉSNEK

24Ore, egy multifunkciós vitrin

A 24Ore egy "kaméleon" vitrin, amely képes alkalmazkodni a napszaknak megfelelően, a reggeliztetéstől a happy hour-ig

A rendelkezésre álló modellek széles választéka, lehetővé teszi az ideális összeállítást az összes olyan üzletek számára, amelyek nem csak fagylaltot és süteményeket kínálnak, hanem véleményük szerint többet is akarnak adni, egy élményt.