top of page
logo.png

TELJESÍTMÉNY, TECHNOLÓGIA, ESZTÉTIKUM

Az első 1980-ban épített fagylaltpult óta a mai napig, az Orion több mint három évtizede tervez és gyárt hűtővitrineket és vendéglátóipari bútorokat. Mindig a legmodernebb technológia a professzionális hűtés területén, az Orion most már a referenciapont a fagylalt- és süteményes vitrinek gyártásában: a vásárlók igényeit kielégítő, fejlődő technológia által nyújtott sok éves tapasztalat során. Az Orion ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát, hogy a legmegbízhatóbb és legfejlettebb termékeket hozza létre a piacon.

További információ:

www.orionstyle.com

orion-365-vetrina-alto-1.jpg

VITRINEK

Blue 001 800px.jpg

ÁLLÓ VITRINEK

Orion-Beck-ambientata_800px.jpg

BECK

Vitrinek

VITRINEK

A nagy teljesítmény, a technológiai innováció és a megbízhatóság az Orion vitrinjeinek jellemzői. Termékeink nemcsak egyszerű bemutatók: a technológia és a design szintézise, amelyben a szakemberek megmutathatják és értéket adhatnak alkotásainak. Stílus, könnyedség, fényerő: minden részletet úgy terveztek, hogy megfeleljen az igényeknek és javítsa az ügyfél munkáját.

 NINE plus

szabadság a tervezési elképzelésednek

A NINE-ból kettő lesz, hogy még közelebb legyen igényeidhez.

 

A minimalizmus egy olyan életmód, amely a szemet és nem a teret tölti ki, elveszi azt, amire nincs szükség. Mindez a PLUS. Tudni eldönteni, hogy mire van szükség és mi az ami nem alapvető. Maximalizálni a szükségest. A NINE PLUS megteszi helyetted.

 

A PLUS a használhatóság és az esztétika tökéletes kombinációja. A személyre szabhatoság és a beillesztés szabadsága a kontextusban. A PLUS prioritás: kisebb méret, nagyobb hatás.

 

Minden tekintetben, a PLUS által tudni, hogyan válasszon prioritásokat, megtanulni kiválasztani azt, ami valóban szükséges.

Nine +

 NINE

Nine a mértékegysége annak amit keresünk

Az új, professzionális Orion vitrinünk 90 cm-es térében a termékek professzionális kiállítása az elsődleges


A hagyomány, a szépség, a kreativitás és a betekintés ebben a csökkentett méretben. Nine az érzékünk lényege.

 

Szép látni, csodálatos megérinteni, halk, mert a zaj nem becsülhető alá bárokban, cukrászdákban és fagylalttermekben, amelyeket szem előtt tartunk. Mindezek kiemelik az ügyfél kiállítási kapacitását, ami a legfontosabb.

Nine

 365

A 4. ipari forradalom

365 vitrin, a napi sokoldalúság jelképe


A 365 a megfelelő választás olyan üzletek részére, amelyek alkalmazkodnak mindezen változásokhoz, és ezért szükség van a rugalmasság szabadságára. A 365 megoldás mindezekre.

 

Meleg vagy hideg tárolás. Édes vagy sós termékek. Válassza ki, hogy mit mutasson be, a vitrin elvégzi a többit.

Ezenkívül a LED-es világítórendszer úgy lett kialakítva, hogy a maximális megvilágítást biztosítsa minden egyes bemutatóterület számára.
A testre szabott megjelenítési stílus létrehozásához kombinálhatja a különböző elérhető modulokat.

 

Kiválaszthatja a megjelenítési formáját is: egyenes vagy ívelt, semmi sem tekinthető magától értetődőnek.